Info centar Titan cementare Kosjerić, koji bi trebalo da unapredi dijalog između te kompanije i građana, otvoren je juče u tom gradiću u Karađorđevoj ulici. Centar, koji su otvorili generalni direktor cementare Miroslav Gligorijević i predsednik opštine Milijan Stojanić, pružaće aktuelne i relevantne informacije o radu te kompanije.


– Veliko mi je zadovoljstvo da najavim početak realizacije ovog projekta, koji predstavlja korak dalje u približavanju slike o kompaniji stanovnicima Kosjerića. Info centar će građanima pružati informacije o svim aspektima našeg rada, pre svega o društveno odgovornim aktivnostima, uključujući principe poslovanja, bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine, saradnje sa lokalnom zajednicom, kao i poslovanja cementne industrije uopšte – poručio je direktor Gligorijević.

U tom centri, kako je objašnjeno, građani će moći da preuzimaju edukativne materijale koje nude informacije o poslovanju, procesu proizvodnje, kodeksu ponašanja i slično, koji će im omogućiti da bliže razumeju poslovanje cementare i proizvodne procese u njoj, kao i da sami traže odgovore na pitanja od značaja lokalnu zajednicu.

Nova i inovativna praksa, kako je uprava poručila, unaprediće dijalog sa lokalnom zajednicom, u koju je Titan cementara od privatizacije 2002. godine uložila više od 11.000.000 evra, pomažući izgradnju infrastrukture i realizaciju obrazovnih, sportskih, kulturnih i humanitarnih projekata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari