Veoma nam je drago što ste opet ovde, komentarisali su građani Kosjerića subotnju akciju našeg lista „Hiljadu poklona za hiljadu čitalaca“ koja je održana tokom tradicionalne manifestacije „Čobanski dani“. Kosjerićanima se posebno svideo specijalni dodatak Danasa o ovoj etno-manifestaciji.


Navikli smo da imamo vašu podršku svake godine, govorili su oni koji su obilazili Danasov štand u centru varošice.

Svako ko je kupio vikend broj Danasa, na poklon je dobijao knjigu, dečje igračke i DVD sa filmovima. Štand je obišao i Dragan Vujadinović, predsednik Opštine Kosjerić, izrazivši zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom s našim listom.

– Akcija je dobro primljena u našem malom mestu. Vidim da je veliki broj zainteresovanih, i može se reći da smo na taj način „Čobanske dane“ približili čitaocima Danasa, a isto tako vaš list smo predstavili građanima Kosjerića i posetiocima ove smotre narodnog stvaralaštva – rekao je Vujadinović.

Delegacija Danasa obišla je kosjerićka sela Ražana i Seča Reka, a meštanima smo poklonili nekoliko stotina primeraka našeg lista. Takođe, učesnicima i gostima manifestacije „Čobanski dani“ na brdu Grad iznad varošice, u subotu je, u organizaciji opštinske uprave, razdeljeno oko 1.000 primeraka Danasa.

Dušan Mitrović, predsednik Upravnog odbora preduzeća Dan graf, rekao je da je za četiri godine, koliko traju Danasove akcije po srpskim opštinama, besplatno podeljeno više od 100.000 knjiga.

– To spada u specifičan vid društveno odgovornog poslovanja – rekao je Mitrović, dodavši da je Danasov karavan boravio u preko 70 opština, u nekima i po više puta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari