“Za dve godine pregazili su mi tri mačke”: Muke stanara ulice u Zaječaru kroz koju jure vozači

Ostavite komentar


  1. Na selu smo blizu Zajecara, i da stavimo na stranu redovne trke kroz selo, moram da napomenem da je pre neku godinu komsiji autom covek uleteo u stado. O mackama i psima necu da pricam, ja moje ne pustam napolje iz straha da nece da prezive vozace. Najgore od svega – pre par nedelja su dete udarili kolima, i kao posledica svega toga – saobracajci dezuraju celih par sati dnevno, i to danima kad ih ne mrzi da se dovezu, sto naravno ne sprecava manijake koji voze preko 80, manijake koji ulecu u makaze na krivini, i manijake koji ne osecaju potrebu da uspore i ako vide coveka ispred sebe. Nije nam sve jedno ni autom da koristimo ovaj put, svaka voznja donese bar jedno neprijatno iskustvo.

  2. U Zajecaru postoje lezeci policajci ali su oronuli od starosti vremena tako da treba ponovo da ih postave jer su komsije upravu da su vozaci jako bahati i neodgovorni

  3. U toj ulici ne može da se vozi ni 50km/h zbog rupa i parkiranih auta, u požarevačkoj(ulici ispod) se vozi brzo. Tužno zbog macaka ali tužno i zbog laži da se tu vozi 80km.

  4. U toj ulici zbog neravnina i parkiranih auta nikad niko nije išo brže od 30km/h. Živim tu više od 20 god. A mačke, ko i psi podleću pod točkove to se nažalost dešava svuda.

  5. Ima bahatih vozaca i to se treba sankcionisati. Takidje sam i sam imao iskistva sa mackama gde iste kao namerno gledaju proci izmedju prednjih i zadnjih tockova od auta. Pa zar treba na svakom koraku da kocim zato sto vlasnici ne vode racuna o svojim ljubimcima.
    P.S. volim zivotinje ALI NIKAKO NA ULICI!!! KAD VIDIM PSA NA ULICI DODJE MI DA ZADAVIM VLASNIKA JER ZIVOTINJE NISU KRIVE . A sve te zivuljke imaju ili su imale vlasnika

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.