Za jednu operaciju čeka više od 21.000 ljudi u Srbiji: Zašto nastaju ovolike liste čekanja?

Ostavite komentar


  1. Imeni treba operisati levo oko bio sam u klinickom centru Vojvodine dvaput , poslali su me kod privatnika a da me pri tom uopste nisu stavili na listu cekanja

  2. Ja sam zdravstveno radnik u penziji.
    U zdravstvu je javašluk,, lekari šalju pacijente privatno, ne mogu da izdrže po ceo dan da rade. U državnim ustanovama se odmaraju, ide plata a privatno rade.

  3. I znate li zašto se toliko čeka zato što svi redom očekuju da dobiju pare jer kod nas samo lova buši gde burgija neće

  4. Nema ko da operise zato sto ne dozvoljavaju skolovanje veceg broja hirurga. A zasto ogranicavaju pitajte njih.

  5. Živim u Vranju gde sam i dobio uput za operaciju katarakte u K.C.Nisu ultazvucnom metodom. Ista je konformna metoda i vracaš se kući za za sat dva.Tamo su mi pokazali dopis od direktora k.c..Nis da za nas.postoje lekari u Vranju. Operacije se vrše klasicnom metodom sa rezovima koji se spajaju koncima I potrebno je boraviti 3 dana u bolnici.Pošto mi na jugu uživamo u „visokom“ standardu ostaje nam privatno lecenje Dali živimo u istoj drzavi??

  6. На крају ће бити оперисано само пола од тог броја пацијената. Она друга половина ће се преселити на други свет, решавање проблема на српски начин.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.