Za jelku 83.000 evra, slučaj da ispita policija

* Radovanović: "Inicijativa" već upozoravala da "Keep light" ima povlašćen odnos u poslovima sa Gradom
Beograd dobio najskuplji novogodišnji ukras, Mali najavio raskid ugovora

Ostavite komentar


  1. Kad lopov bude otkriven u kradji,taj pusta plen i bezi. Tako keep light pusta svoj plen tj ““poklanja““ jelku gradu…

  2. Ko da ispita policija doktora Neše i nezavisno tužilaštvo? Ne budite neozbiljni zataška će oni sve to.

  3. Smeta im jelka.Budžet svakog glavnog grada je za tri puta veći od beogradskog, Ali računate koliko će stranaca Novu godinu dočekati u Beogradu i koliko će novca ostaviti u tom gradu.

  4. Sebični i zajedljivi ljudi, sićušne i jadne duše, prepune sebe. Mali je iznad svega želeo da tom jelkom obraduje i sve one mališane čiji roditelji nisu u stanju da kupe i okite jelku kod svojih kuća. Želeo je od sveg srca da za sve one sugrađane koji nemaju para da Novogodišnje praznike provedu po svetskim metropolama, na planinama i u banjama, da njima priredi zadovoljstvo i radost u Praznične dane, a vi zajedljivi, sitničavi, sebični stvorovi. Eto, ipak se Malom ostvarila želja. Dobavljač je čitajući vašu kuknjavu rešio da bude čovekoljubiv za razliku od vas ništavnih ljudi i poklonio je jelku.

  5. Ugovor je raskinut, zato nemojte obmanjivati javnost..Gde ste bili, kada je Djilas, enormno placao za krseve od podzemnih bunkera za smece, na Bulevaru kralja Aleksandra. Zasto ste tada cutali???!!!

  6. E sada znamo da Malog ne štiti samo Vučić, jer iza leđa Vučiću stoji mu Putin,. Ovo više nije samo Vučićeva Gubernija. Ruske službe su pročitale Vučića i mogu na njemu da sviraju kao na balalajki.Ono šo je Šešelju bilo namenjeno dobio je Vučić. Samo što bi Šešelj postao počasni član Ruske Akademije, jer dokotorat ima iz Predvodničke obuke, tj. Opštenarodne odbrane, kome je bilo uzalud. Jer nije imao pameti da to znanje primeni. Slovenci su to uspešno upotrebili jer su zdrave pamenti. I sada uživaju u svom robovanju kapitalu, osim što veliki deo njih kukaju od muke.

  7. E, sada znamo da Malog ne štiti samo Vučić, jer iza leđa Vučiću stoji mu Putin,. Ovo više nije samo Vučićeva Gubernija. Ruske službe su pročitale Vučića i mogu na njemu da sviraju kao na balalajki.Ono šo je Šešelju bilo namenjeno dobio je Vučić. Samo što bi Šešelj postao počasni član Ruske Akademije, jer dokotorat ima iz Predvodničke obuke, tj. Opštenarodne odbrane, kome je bilo uzalud. Jer nije imao pameti da to znanje primeni. Slovenci su to uspešno upotrebili jer su zdrave pamenti. I sada uživaju u svom robovanju kapitalu, osim što veliki deo njih kukaju od muke. Ali barem njihov grdonačenki nesme da kupi basnslovno skupu jelku kao srpski. Jer nije niti glup, niti bezobrazan, čak i nema doktorat kao gradonačelnik Beograda.

  8. Najskuplja jelka na svetu tebalo bi da je najviša, nalepša, najblistavija…Ona u Njujorku je osvetljena sa 50000 lampica. Ova sklepana oko metalne kružne konstrukcije sa jadnim plasičnim kuglama i malobrojnim mašnicama. Ni jedna lampica! Jelka koja ne svetli. Ovo je eklatantan primer otimačine narodnih para i korupcije. Neko bi morao da malo primiriše CZ. O ovome se ne sme ćutati.

  9. Da čovek ne poveruje, avaj, jadni Beograđani, uh muke žive, oh, užasa, vidi kakvu vrhunsku svetsku jelku su dobili, teško njima namučenima!

  10. Haha čuj ovo, mali je hteo da obraduje mališane koji ne mogu da priušte jelku. Prijatelju, za pare uložene u ovu jelku možeš pošteno da obraduješ 10.000 mališana sa mnogo konkretnijim stvarima od kriminalne jelke. I ti to dobro znaš, samo moraš da pišeš ovako kako pišeš jer za to primaš platu. Najnečasniji dinar na planeti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.