Za novinara Danasa "nema mesta" na gradskim događajima

Ostavite komentar


  1. G. Pavloviću, jednog dana, ubrzo, bićete ponosni što niste morali da slušate tirade Vesića i Malog dr Siniše.

  2. Citam danas od osnivanja tog lista. Podrzavam opoziciju i uredjivacku politiku Danasa. Medjutim, posle skandalozne kampanje protiv Malijeve dece, a u prilog njegove kriminalne supruge, posle stravicnog, uzasnog, neverovatnog izvestavanja Jelene Dikovic o sudjenju za starateljstvo nad decom, vrsenja pritiska na sud, iznosenja zasticenih podataka bez ikakvih informacija iz predmeta, Danas je izgubio svaki kredibilitet i prirodno je da ne moze da prisustvuje dogadjajima u Skupstini grada. To izvestavanje je bilo katastrofalan pad Danasa za koji bi, u nekoj civilizovanoj zemlji, i novinarka, i urednik, odmah bili uhapseni. Strasno mesanje u rad sudova, strasna zloupotreba maloletne dece i postupka o kome novinar ocigledno nista ne zna. Uzas. Nivo Informera. Ispod Informera.

  3. Redovno pratim vas list jos od 2000-e godine. Slala sam komentar u vezi oduzimanja starateljstva maloletne dece. Medjutim ne objavljujete nijedan moj komentar iako nikoga ne vredjam. Zaprepascena sam kakav ste komentar objavili protiv sopstvenog lista u kojem autor vredja majku maloletne dece. Ne razumem kriterij za objavu komentara! Sto se mene tice necu vise ni ulaziti na vas sajt.

  4. Зашто нисте ишли неким возилом "Данас"-а, нисам за назадњаке, али могли сте отићи до сиг.куће и лажовима и манипулаторима постављати питања!???

  5. Читајући доње коментаре , виде се руке ботова , али ипак свака част листу Данас.

  6. Nema veze, ali pamtite sta se desilo. Takodje, pamtite i pisite o svima koji su bili u vlasti za vreme dogadjaja u Savamali, ko je tada bio na celu policije u gradu i drzavi, ko je bio tuzilac i njegovi zamenici, ko je bio sef BIA, VBA, VOA i svih drugih koji bi trebalo nesto da znaju o tome a prikrivaju …

  7. Pa, zar se " na zadatak" ide prevozom, budućeg intervjuisanog!!!??? Barem u Bg ima tramvaja, troleibusa, busa, taxi i dr. prevoza, ako redakcija nema vozilo za takve prilike!? Da ste amateri, ali, nadam se, niste!!!??? Pozdrav iz Banata!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.