Za obolele spremno 1.500 kreveta studentskih domova u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Ovih dana ni sama neznam koliko raznih osecanja prolaze kroz moju dusu ! Smenjuje se strah za svoj sopstveni zivot , smenjuje se tuga za zrtve stradanja…beznadeznost….jer znam sta znaci izgubiti drage osobe. Ali istovremeno osecam se i sigurno uz naseg ptedsednika Aleksandra Vucica uz dragu Anu…. i sve drzavnike koji se trude da spasu nase zivote. Ja nemam ni oca ni majku ja sam sama pa ipak kada vidim naseg predsednika neka sigurnost mi oblije srce…osecam ga kao svog oca.Hvala Vam predsednice Vucicu hvala vam Ana Brnabic . I Vas i Vasu porodicu i nas vasu veliku porodicu neka bog cuva i da nam snagu i volju da ovo tesko vreme prezivimo ! Med.sestra Sladjana.

    1. I ja nemam roditelje, ali ne gajim apsoltno nikakve simpatije, prema dva gore spomenuta OCA, naprotiv!

      1. Ne osecam se sigurno uz ljude na vlasti koji saradjuju sa neprijateljskim NATO zemljama!

    2. Botovanje u vreme vanrednog stanja nije primereno.Da li se osecate sigurno jer Vam je predsednik rekao da je ovo najsmesniji virus u istoriji koji postoji samo na fb ili zato sto je rekao da je ovo najtezi virus i uveo vanredno stanje?Buni me nasta mislite.Dok su zarazeni srbijom sejali zarazu nas su ubedjivali da virus ne postoji ko normalan veruje takvima

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.