Za odlazak iz RTK prijavilo se 44 od 67 zaposlenih

Nakon što je vlasnik Radoica Milosavljević ponudio, između ostalog, otpremnine od 200 evra po godini staža

Ostavite komentar


  1. Ala ce lepo da zaposle svoje partijske poslusnike. To ce biti milina jedna. Da je narod pametan, kao sto nije, pa da svako iznese svoj televizor i sa gadjenjem da ga odbaci, kao nepotrebnu i cak opasnu stvar. Koliko bi nam glave bile postedjene svakodnevnog ispiranja mozga, nismo ni svesni.

  2. Za razliku od vecine mojih komentara u kojima najvise krivim zlo naprednog radikalizma, nazalost, sve ukorenjenije u Srbiji, mislim da bi najvise pitanja sada trebalo postaviti tzv. "medijskim strucnjacima" tipa Rade Veljanovski i drugim teoreticarima koji od svog novinarskog znanja vec decenijama ne zive, a jednako preporucuju privatizaciju kao resenje svih problema u srpskom novinarstvu. Gospodo, gde ste sada da pozdravite ovakve promene i reforme kao sto je otpustanje radnika u srcu Sumadije?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.