Za ovu krv krivim Vesića i Šapića

  1. Није вам пало на памет да би могли на одговорност да позовете министра здравства или животне средине ?
    Није увек председник државе/општине крив за све.

  2. Sve razumem, sin mi je alergičan od treće godine. Mi živimo na selu, tek je ovde katastrofa, napuštenih kuća koliko hoćeš i niko ne održava. On sad živi u gradu i ne sme ni da dodje,kolika je koncentracije ambrozije.

  3. Nije vam palo na pamet da prozovete komunalne službe, zelenilo, predsednika opštine…I da, dok je Đilas bio na vlasti nije bilo ambrozije

  4. Mađari se rešili Ambrozije – kaznama.
    Visina kazni je bila par hiljada evra. Vlasnik parcele je bio dužan da uništava ovaj korov. Nije bilo povlašćenih. Plaćali kazne vlasnici njive, dvorišta, javnih površina. Fizička lica, gradonačelnici, predsednici opština. Nije bilo milosti – i iskorenili je.

  5. Možda ambroziju ne znaju da poseku, ali kad je drveće u pitanju- za to su stručnjaci!

  6. @Pera Odličan komentar i jedan od najefeikasnijih metoda sa suzbijanje ne samo ambrozije već svakovrsne vrste štetočinstva i to na sve četiri strane sveta. E, ali šta ćemo onda sa „glasačkim telom“ kakvo jedan prilično zakorovljeni antisistem vrednosti uporno bira i pažljivo neguje dugi niz godina unazad?!

  7. Otkud vam to da su se Mađari rešili ambrozije? Tamo je dosta lošija situacija nego kod nas u Vojvodini.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.