Za sada bez nastavka serijala PLjiŽ (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Bezveze! Oni su mi, pored majke i sestre, bili zaista jedini izvor informacija o desavanjima i zivotu u Srbiji! Zaista nisam propustao niti jedno subotnje jutro, a da uz kafu, na You tube-u, ne pogledam sveze vesti iz Srbije!

  2. Steta,odlicno ste,nedostajacete mi.Hvala vam za odlicne emisije,za smeh I uzivanje dok sam vas gledala.

  3. Jedva sam cekala da krenu i ono razocarenje.Steta,ipak se nadam da ce ga biti u bilo kom formatu.

  4. Nema „Pljiža“,nema „Mentalnog razgibavanja“.Važno je da ima predsednika,čak i na ove dve televizije sv češće.

  5. Nije mi baš jasno. Koji su to večernji termini zauzeti. Zar su važniji Konak kod Hilmije i Kud puklo…od PLJIŽ-a. Veliki propust `nove` programske šeme.

  6. Kanda im ne donosite dovoljno para a možda ste bili previše iskreni u svojim radovima? Dragi naši, pređite na YuoTube da Vas niko ne uznemirava i ucenjuje a da mi nastavimo da se smejemo (dok plačemo).

  7. Bas sam tužna… Sa nestrpljenjem sam iščekivanja novu sezonu…Hvala Micku, Voji i Draži na divnim epizodama, neponovljiv su.

  8. A u ovoj sezoni bi baš imali puuuuno materijala za epizode! Stvarno šteta! Jedva sam čekala da počnu, a ono ništa! Hvala im i za ovo do sada!

  9. Tužno i žalosno…
    I šta će mo mi građani koji smo čekali taj četvrtak, ko ozebo sunce, da pogledamo, saslušamo, nasmejemo se, ponekad i zaplačemo, onome što su nam ova trojica ljudi darivali i delili sa nama, svu muku, ćemer i jad ovog napaćenog društva…!?
    Neznam koji su stvarni i pravi razlozi da se PLJiŽ, ne emituje više, ali znam da će mnogo gledalaca žaliti za ovakvim sadržajim, kojih nažalost nema na Srpskoj medijskoj sceni…
    Još jedna potvrda mladima, da ovde u ovakvoj zemlji nema perspektive i da sreća ovde više ne stanuje…!

  10. Razočaravajuće i krajnje depresivno..
    Emitujete bajate serije od pre deset i više godina kao što su ‘Lud, zbunjen, normalan’, ‘Kud puklo da puklo’, ,Konak kod Himlije’, popunjavate programsku šemu, a nema prostora za PLjiŽ…
    Samo nam fali ‘Bela lađa’, ‘Bolji život i ‘Stižu dolari’..Umalo da zaboravim, ‘Psi laji a vetar nosi’, pa da vam programska šema bude popunjena i savršena ko RTS-ova…!

  11. Sramota za Nova S, nema DLZ, nema PLjiZ, nema mentalno razgibavanje, pa skoro sve sto smo voleli, ste oterali, vidim ja, da kao sto sam otkazala Mts pa presla na
    SBB, da je sledece da otkazem SBB.

  12. Novoj S izgleda vaznija „regionalan integracija“ sa bajatim serijama pritupog humora sa miljacke. Ali, ne cudi, zbog takvog stava decenijama unazad ovde smo i dosli. Doduse, naplatice im to micko, siguran sam, jer je izvesno da ce ga pre ili kasnije zvati….

  13. U ime verujem svih iskreno rodoljubivih osoba ove mracne Srbije molim Vas da ne prekidate emitovanje Vase rekao bih slobodno pored Kesica najbolje emisije koje je televizija emitovala za sigurno poslednjih par decenija. Jos jednom sta god bio razlog prevazidjite ga i donesite svetlost i radost u milione domova. Unapred hvala

  14. U ovoj zemlji izgleda da smeh, sala i satira nisu dobrodosli. Na bilo kojoj strani, strane vlasti ili onoj drugoj

  15. Moj komentar niste objevili? !
    Da li je moguće da se bojite vlasti pa sve sečete? ??? To je razocaravajuce!
    Čisto da ponovim: Marko Vidojkovic vs AV predator Interesantno bi bilo
    Cmok svima

  16. Tužno, ovako bednim repriznim programom će nas naterati da menjamo provajdera.Nisu vesti ono što zadržava gledaoce. Ispunili ste program repriznim glupim, dosadnim srijama. Tužno i ružno….

  17. Bas Vam verujemo!To nam je hvala sto smo Vas gledali i radovali Vasim emisijama.Nesto je drugo u pitanju,kao i za Darka,pa nema ni Kulacina i Vidojkovica.Polako svi lezete na rudu vlastodrsca.Zalosno!
    Nema opravdanja!Mi gledaoci nismo ludi!

  18. Sve mi ovo postaje sumnjivo! Da nije Nova prodala dušu đavolu. Tako mi deluje, a uskoro ćemo se uveriti šta se dašava sa Novom. Još jedno veliko razočaranje!

  19. Jos jednom,Nova S veliko razocarenje,takodje i SBB.Nova tv sema uzasna , reprize starih bosanskih serija,Vangu prekinuli.Program ne vredi novca koji placamo kablovskim operaterima.Otkazujem SBB,antenu na krov,3 kanala,dovoljno,ne kosta puno.

  20. Aj se kladimo o kilo pečenja da će „programska šema“ skloniti i 24 sata. Kao kada mozak umire. Gasi se deo po deo. Ostaje samo tupi deo.

  21. Stvarno?
    Pa onda je sve manje razloga za SBB.
    Prvi put za sve ove godine pocinjem da razmisljam o Telekomovim optickim kablovima.
    Ni na Telekomu, a evo sad ni na SBBu nema sta da se gleda, ali bar internet moze biti brzi.

  22. Menjanjem programskih sema menjate i ljude koji su verno , od samog pocetka gledali novu s, jos da se uvede neki rijaliti i milina…..

  23. Ma dajte molim Vas, pa ovo je bila ubedljivo najbolja emisija na Nova S televiziji. Potpuni produkcioni promašaj je ne naći joj neki valjan termin. Ako ste znali da im ističe ugovor, zašto niste na vreme dogovorili novi i ugovor i termin, to je moglo još prošle godine da se uradi.

  24. Da prostite, nase drago Sveto trojstvo, mnogo ste me razocarali. Ko procita vase obavestenje pazljivo, cuje sledece: „Nema mesta za nas, ali mi to razumemo, gledajte usrane serije a mi cemo opet da saradjujemo sa istom ovom televizijom“. Malko mi se pljucka…a Nova S uskoro ce javno da postane Nova Sns. Zbogom prodane duse.

  25. Ugasili ste DLZ, PLJIŽ, Razgibavanje. Šta nam nudite da ostanemo uz vas? SK je izgubio sva najbitnija dešavanja. Sa žaljenjem ovo pišem ali sve manje imate da nam ponudite.

  26. Veoma nam nedostajete. Zamenili su Vas turskim i drugim glupavim serijama, kao i duplim Ivanovicem. Nisu oni Vas nivo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.