Za ubistvo supružnika 10 i 20 godina zatvora

Dvojica mladića osuđena za ubistvo Drage (73) i Dragoljuba (71) Jugovića iz Brodice kod Kučeva, izvršenog prošlog februara
Presude za dvostruki zločin

Ostavite komentar


  1. "Zanimljivo je i to što je maloletni ubica samo 13 dana pošto je napunio 16 godina izvršio ovo teško krivično delo, te je dobio status starijeg maloletnika. Da je delo počinio dan pre nego što je napunio 16 godina imao bi status mlađeg maloletnika, što bi mu donelo povoljniji status pred sudom." Mozda bi bilo bolje da nije ZVERSKI nozem ubio dvoje staraca i bacio ih u septicku jamu. Kakve, molim lepo, olaksavajuce okolnosti?

  2. zasto nisu dobili 40 godina robije? kakva olaksavajuca okolnost moze da bude ako namerno ubijes nekog? Srbiji su potrebni americke kazne jer za ubistvo de izrica smrtna kazna!

  3. U mnogim zemljama za ubistvo ne postoji olakšavajuća okolnost. Sudi se svima kao da su punoletni. Ovaj klinac kad napuni 26g izlazi napolje. Ko može da garantuje da neće nešto slično ponoviti?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.