Za ulazak u Hrvatsku iz Srbije nije više potrebna potvrda o vakcinaciji, niti negativan PCR test

Ostavite komentar


    1. Niste pročitali tekst? Čemu, onda, i odgovoriti Vam ovde, kafa Vi ne čitate napisano?

  1. Dovoljno je što će da vam prodaju nove gume, a možda i šofer šajbnu.

      1. Za srbiju treba negativan pcr test svim strancima iako su vakcinisani! Sramota! A iz srbije se moze u sve vise zemalja putovati samo sa vakcinom!

  2. Državljani Republike Srbije i ostali putnici (nezavisno od državljanstva) koji dolaze neposredno iz Republike Srbije, mogu da uđu u Republiku Hrvatsku bez potrebe dokazivanja posebno opravdanog razloga putovanja, ali uz ispunjavanje epidemioloških uslova ulaska:

    predočenje negativnog PCR testa (ne starijeg od 72 sata) ili brzog antigenskog testa na SARS-CoV-2 (ne starijeg od 48 sata) itd….

    Objavljeno na sajtu MSP RS 30.06.

  3. REŽIM ULASKA ZA STRANE DRŽAVLjANE
    Sertifikat o potpunoj vakcinaciji izdat od Republike Srbije, odnosno strane države sa kojom Republika Srbija ima zaključen sporazum o priznavanju vakcinacije ili sa kojom postoji faktički reciprocitet u priznavanju sertifikata o vakcinaciji;

    Moze li mi neko pomoci? Koje su to drzave? Nepise nista

  4. ….i potrajalo je cela tri dana od 1. jula su na snazi nove mere, ko ne veruje, nek’ proveri u ambasadi

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.