Zabranjena veza Srbije i NATO

I pored odlične saradnje, većina građana i dalje ima izrazito negativan stav prema Severnoatlantskoj alijansi

Ostavite komentar


  1. Moram , nažalost , da napišem , da se NATO poneo prema Srbiji , tada SRJ , kao Slon u prodavnici stakla .
    Izgovor da su ’99 napali Režim Slobodana Miloševića gubi na težini jer su Bombardovani Civilni objekti Bolnice infrastruktura itd.
    Tekstopisac kritikuje stav Srba u odnosu na NATO a ista ta Organizacija je kompletnu Naciju Srba nazivala antidemokratama i Nacionalistima a Srbi su samo štitili svoj životno prostor. Kako nazvati GB koja je vodila rat za Foklandska ostrva a ta Teritorija je 8000 km daleko od GB.
    Ili kako komentarisati Ratove koje je USA vodila na Korejskom Poluostrvu.
    Mislim ako će mo biti pošteni nije ceo Zapad NATO i pošto živim u jednoj Zapadnoj zemlji koja uopšte nije naklonjena NATOu kao dežurnom Svetskom Policajcu koji je proizveo gomilu Izbeglica iz Sirije i Avganistan Iraqa itd. Molim vas budite objektivniji.
    Srbija treba da sarađuje sa NATO ali ne treba da bude Član tog kluba. Ili želite da vaše Dete sutra ratuje negde u nekoj nama nepoznatoj Državi samo zato što oni tamo ne misle isto kao veliki ujka Sem !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.