Zadržana žena koja je sinoć kolima udarila devojčicu u Vojvode Stepe, izmereno joj 1.02 alkohola u organizmu 1Foto: Z. S. M.

Iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, za Danas je potvrđeno da je određeno zadržavanje N.K, koja je sinoć u Vojvode Stepe kolima udarila devojčicu.

Devojčica je u trenutku kada je automobil udario prelazila pešački prelaz. Zadobila je teške telesne povrede, a kako je VMA saopštio, stanje joj je sada stabilno.

Iz tužilaštva je potvrđeno da se događaj desio sinoć i da je N.K. određeno zadržavanje do 48 sati i da će sutra biti izvedena pred tužioca na saslušanje.

N.K. je prema rečima tužilaštva upravljala vozilom u alkoholisanom stanju.

Iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu su saopštili da u ovom trenutku ne mogu da odgovore koliko je N.K. imala promila alkohola u organizmu niti da li je bila pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, jer će podatke o alkohemiji i prisustvu psihoaktivnih supstanci dobiti sutra po prijemu krivične prijave.

U međuvremenu se oglasilo Ministarstvo unutrašnjih poslova koje je izdalo saopštenje da je sinoć uhapšena N.K. 1980 zbog postojanja sumnje da je izvršila krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

U saopštenju MUP-a se navodi da je N.K. automobilom „škoda skala“ u ulici Vojvode Stepe na obeleženom pešačkom prelazu udarila petnaestogodišnju devojčicu koja je sa teškim telesnim povredama prevezena na VMA. Alkotestiranjem je utvrđeno da je N.K. inala 1.02 promila alkohola u organizmu.

U pojedinim medijima i na društvenim mrežama pojavila se informacija da je žena koja je udarila devojčicu urednica Pink televizije Nina Kovačević.

Ona je široj javnosti postala poznata kada je tokom protesta Srbija protiv nasilja koji se jednom prilikom održao ispred televizije Pink, sa balkona građanima pokazivala srednji prst.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari