Zadržana žena koja je sinoć kolima udarila devojčicu u Vojvode Stepe, izmereno joj 1.02 alkohola u organizmu

Ostavite komentar


  1. Сад ће Жекс, свемоћни да је избави. Ни наногицу неће добити.

  2. Udariti dete na pešačkom još u alkoholisanom stanju zaslužuje najtežu kaznu za ovo delo.

  3. Lepo je što vodite računa o kolegama novinarima pa im pišete inicijale.

  4. Bahatost na delu!Sada samo da vidimo koliko će biti kažnjeno ovo nedelo!Da li će dotična biti izuzeta kao ,,posebna,,?

  5. Šta može da uređuje ova spodoba sa fotografije?! Ah, da, „Pink“, „Pink“ naciju i „Pink“ generaciju. Svoj sopstveni život svakako ne.

  6. Kada ćete kuma da uhapsite? Svi ste ista bagra i odavde treba bežati i rukama i nogama pre nego se kometa sruči na vas i ne treba vas žaliti.

  7. Čitavo stado oko Mitrovića, kao i on lično i njegova porodica žive, ne plaćaju redovno ili možda nikada porez, foliraju narod i bave se ko zna još čime, uživaju ličnu zaštitu AV. Zato će i pijana „Pinkovica“, još ako je lepuškasta, plavuša i sa dugačkim nogama i da voli da se j..e -što ne mora da važi za pomenutu Pikovicu (lična primedba AV kako treba da izgledaju i šta da vole uspešne novinarke i političarke) kao i Vučićev kum koji je bio čak i pod kokainom, proći možda samo sa nanogicom i zadržavanjem u kući!

  8. Nina urednica glavna je i za rijaliti,,Elita“jadan naziv,koja crna elita dno dna i polu svet,iskreno ne očekujem kao što neko već napisa u komentarima da će i nanogicu dobiti,sve će to Žeks srediti sa vladajućom sektom,dok u Srbiji ne počne oko za oko,zub za zub,teško će se bilo šta promeniti,i dalje će pijani pinkovci da nam gaze decu.

  9. Gospodo,imate snimak sa mesta nesrece na youtube odmah nakon sto je Nina Kovačević udarila devojcicu i kako izlazi iz automobila,snimak je na kanalu UNS-ujedinjeni narod srbije,molim admine da objave komentar,dosta je bilo da nas ovi sa Pinka gaze po putevima nekaznjeno,hvala.

  10. Mitrovicev sin zavasu informaciju je kaznjen. Izdrzava svoju kaznu,noseci nanogicu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.