Čelnici lokalne vlasti u Novoj Varoši i predstavnici Turističko-sportskog centra Zlatar i Kancelarije za mlade organizovali su, u ponedeljak 22. juna u zgradi Skupštine opštine, prijem za Milana Topalovića, popularnog Topalka, finalistu najgledanijeg muzičkog serijala takmičarskog karaktera „Zvezde Granda“.

U neformalnom i srdačnom razgovoru trenutno najpopularnijeg Novovarošanina i predstavnika opštinske uprave, sumirani su svi Topalkovi dosadašnji uspesi tokom ovog muzičkog takmičenja, od njegovog prvog nastupa u oktobru prošle, pa sve do 22. juna ove godine, kada je u Beogradskoj areni, pred oko 20.000 gledalaca, i desetomilionskim televizijskim auditorijumom, održano veliko finale „Zvezda Granda“, u kome je Milan Topalović osvojio blizu 210.000 glasova i više nego zasluženo drugo mesto.

– Ovim simboličnim gestom želimo da našem sugrađaninu čestitamo na odličnom plasmanu i zahvalimo se što je u prethodnih devet meseci puno uradio na promociji novovaroškog kraja i njegovih turističkih potencijala. Dostojno je predstavio svoj grad i njegove žitelje, koristeći svaku priliku da u televizijskim emisijama i izjavama za pisane medije ukaže na prirodne lepote Zlatara, ovdašnjih jezerskih bisera, rezervata Uvac , kao i na gostoprimljivost i blagonaklonost Novovarošana – rekao je na prijemu zamenik predsednika opštine Nenad Todorović i tom prilikom sad već pravoj pevačkoj zvezdi uručio prigodan poklon sliku, ulje na platnu, rad ovdašnjeg akademskog slikara Stanka Nikačevića.

Zahvalivši se na prijemu i daru, Topalović je iskoristio priliku i da izrazi zadovoljstvo podrškom svojih sugrađana, posebno na događaju koji su Kancelarija za mlade i TSC „Zlatar“ organizovali u prošlu subotu na platou ispred Doma kulture, gde se okupilo oko dve hiljade žitelja grada pod Zlatarom, koji su sa zadovoljstvom ispratili ulazak svog favorita u samu završnicu takmičenja, ali i sa nevericom i razočaranjem dočekali proglašenje pobednika, kada je Topalku titula nove Zvezde Granda izmakla za dlaku, zahvaljujući ogromnoj podršci birača mladom Darku Laziću.

– Želja mi je da se mojim sugrađanima odužim velikim koncertom na gradskom Trgu, koji planiran da održim ovog leta, čim usaglasim termine i obaveze koje imam prema Grand produkciji – istakao je Milan Topalović, trideset trogodišnji Novovarošanin, koji je nakon deceniju i po bavljenja muzikom, konačno izašao iz anonimnosti i na estradnom nebu zablistao sjajem prave zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari