Zaječar: Ko je omogućio gradonačelniku da iskoristi snimak video nadzora?

Ostavite komentar


  1. Srbija!! Ja kada sam išao na proteste baš me je bolelo da me vide oni protiv kojih sam protestovao. Ne znam da li smo postali toliko dvolični i ljudi bez obraza i morala.
    Pre neki dan gledam snimak čoveka, jednog od direktora u mojoj firmi, inace veoma loš čovek koji je bio član DS-a, a sada SNS-a. Pre neki dan on na protestima 1 od milion.
    Ovi iz SNS-a mu primili ženu u firmu za stalno pre koji dan od toga, on arči državna kola iako ima zabrana, arčio je i kada je bio DS. Eto, drži položaj u SNS-u i protestvuje protiv njih. Pa za takve treba da se borim, lopovi bili prešli u SNS, kada padne SNS preće oni dalje.

  2. pristup i nalog najverovatnije daje iz prilozenog komentara vidi se sam gradonacelnik Nicic Bosko,mozda je on vlasnik Zajecara

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.