Zaječar: Ničić i Ristović počeli kampanju odvojeno 1Foto: M.S.

Boško Ničić i Nenad Ristović juče su u Začerau počeli kampanju Srpske napredne stranke ali skupove su održali u različitim terminima, i u različitim selima.

Dok je u popodnevnim satima Ristović razgovarao sa meštanima Lubnice, Ničić je u večernjim satima imao tribinu u Velikom Izvoru. Zanimljivo je i to da su na tribini u Lubnici bile Ristovićeve pristalice i odbornici, dok su u Velikom Izvoru bile Ničićeve pristalice i odbornici.

Izgleda da naprednjaci oko Ničića, ne žele da sarađuju sa Ristovićem u kampanji.

Burno je bilo i na društvenoj mreži fejsbuk, gde su građani komentarisali odvojene skupove, uz šaljive komentare.

“Mnogo ste me razočarali; Naprednjaci u dva tabora; Bože gde je tim ljudima obraz; Opšta invazija, napadaju narod sa dve strane”, samo su neki od komentara građana.

Vlado Madžoski, analitičar i novinar iz Zaječara, kaže za Danas da se takav odnos između Ničića i Ristovića očekivao.

“Kao što se moglo očekiva ti odnosi između SNS-a i Pokreta “Pobeda za naš grad” i dalje su u fazi „gledam te kroz nišan“. Od trenutka kad je dr Nenad Ristović, ljuti protivnik i opozicija SNS-u, osvanuo na listi kandidata za poslanika SNS-a, i to na visokom 76 mestu, što mu garantuje ulazak u skupštinu Srbije, počelo je stvaranje čudne atmosfere u odnosima sa Ničićem, kao da je započeo tihi rat. Neko je uporedio odnos Ničića i Ristovića ovim rečima: momak i devojka su počeli da žive zajedno, spavaju u istom krevetu, ali se još nisu venčali”, objasnio je Madžoski.

Prema rečima našeg sagovornika, da će odnosi između ovih političara biti i dalje ledeni, govori činjenica da kampanju svaako vodi za svoj račun, pošto je juče Ničić bio u Velikom Izvoru, a Ristović u rudarskoj Lubnici.

“Rasplet? To niko živ ne može da kaže i predvidi”, poručio je Madžoski.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari