"Da nisu našli diplomu nekoga iz vlasti? Garantovano ih ovi stručnjaci iz Gradske uprave tu kriju”: Zaječarci o krateru na ulici u centru grada (FOTO) 1Foto: Miljko Stojanović / Danas

U Dubrovačkoj ulici u centru Zaječara, juče je došlo do pucanja asfalta, tako da se na sredini ulice otvorila velika rupa. Zaječarci se čude zbog nemara.

Velika rupa nalazi se pored šahta u samom centru grada Zaječara u Dubrovačkoj ulici. I pored toga što se rupa “otvorila” u četvrtak, još uvek problem nije detektovan, niti je rupa obeležena.

U ulici se nalaze parkirana vozila, a s obzirom da je rupa u asfaltu na sredini ulice, Zaječarci strahuju da se napravi šteta ako je vozač automobila ne primeti.

I građani su zbunjeni kako se to dogodilo, s obzirom da se rupa otvorila na skoro saniranom delu ulice.

"Da nisu našli diplomu nekoga iz vlasti? Garantovano ih ovi stručnjaci iz Gradske uprave tu kriju”: Zaječarci o krateru na ulici u centru grada (FOTO) 2
Foto: Miljko Stojanović / Danas

“Nije mi jasno kako oni asfaltiraju. Pa da li je ovo realno. Pogledajte koliko je rupa duboka. Ovde sigurno ima više od pola metra”, žali nam se jedan Zaječarac.

Dok se on žali, drugi Zaječarac je spreman za šalu.

“Da nisu našli diplomu nekoga iz vlasti. Garantovano ih ovi stručnjaci iz Gradske uprave tu kriju. Ovaj grad je postao komedija”, uz osmeh nam govori on.

"Da nisu našli diplomu nekoga iz vlasti? Garantovano ih ovi stručnjaci iz Gradske uprave tu kriju”: Zaječarci o krateru na ulici u centru grada (FOTO) 3
Foto: Miljko Stojanović / Danas

Ima i onih koji samo zbunjeno prolaze. Bace pogled. Pogledaju se, pa nastave dalje. Zaječarci ne pokazuju nervozu, ali im je ovakvo stanje ulice neprimereno.

Zaječarci ukazuju na nemarnost

Nemarnost je postalo izgleda ogledalo vlasti u Zaječaru. Pored nemara sa fontanom, gde su danima plutale mrtve ptice, ulica u centru grada izgleda kao minsko polje.

Kontaktirali smo Komunalnu miliciju, gde nam je rečeno da će obavestiti nadležnu službu. Takođe su iz Komunalne inspekcije isto kazali.

"Da nisu našli diplomu nekoga iz vlasti? Garantovano ih ovi stručnjaci iz Gradske uprave tu kriju”: Zaječarci o krateru na ulici u centru grada (FOTO) 4
Foto: M. S. / Danas

Zaječarci su možda dobili novi stadion, ali će za bolje ulice ipak biti potrebno strpljenje, kažu građani u centru grada.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari