Zajednička sednica kolegijuma: Vulinu uručen bajonet

Ostavite komentar


  1. Prvo je komunista Vulin prihvatio Šešeljevu četničku ideologiju saradnjom sa SNS a sad je zadužio i kamu. Uskoro će početi da i da kolje zarđalim kašikama.

    1. Mislim da je Vas komentar veoma ostrascen i nije na mestu! Naravno imate pravo na njega i Vase je pravo da mrzite Vojsku koja je ustala sa kolena! Mi smo ponosni na ono sto je Vulin, uz podrsku Vrhohnog komandanta uadio za Vojsku Srbije!

      1. Antone,veruj Vulinu i vrhovnom komandantu.I moli se Bogu da te oni nikad ne povedu u boj.

        1. Hvala na pristojnom komentaru. Hvala Zorane011… imam pravo na svoje misljenje! Takodje, nije stvar vere vec dela!

          1. Pa, dragi Antone, pored toga sto svakako imas pravo na svoje misljenje, ipak, moram da te upozorim da uopste nemas predstavu o tome sta je bila JNA.Veruj mi, znam razliku. Ako pak zelis, mozemo i o tome polemisati. Mozda je ovo danas najvisi domet ove armije sa ovim likom za ministra odbrane ali porediti je sa onim od ranije je potpuno odsustvo zdravog razuma. Pozdrav.

      2. Vi Antone ili ste glupi ili ste bezobrazni dok komentarišete tuđa mišljenja i stavove ne bi li ste okrenuli javno mnjenje u korist Vulina. Lično mislim da ste i jedno i drugo, nemam bolje objašnjenje za vaš postupak.

      3. Ni u jednom jedinom dokumentu, počev od Ustava pa do poslednje uredbe nema termina „vrhovni komandant“. Taj termin je ponovo uveo Vulin da bi se što više „uvukao“ AV. A AV poraste bar za pola metra kada čuje da ga neko tako oslovljava.

  2. Ceo generalštab je podrepna buva Vučića. Nisu zaslužili da ostanu tamo posle promena.

  3. Uradite intervju sa Generalom Mojsilovićem, napravite neku anonimnu anketu medju oficirima i vojnicima. Možda smo zbog animoziteta prema Vulinu i mi kritičari subjekti ni i ostrašćeni. Možda jeste Vojske malo bolja nego što je bila.

  4. Svakog dana sa nestrpljenjem iscekujem da procitam sta ima novo kod ministra Vulina.
    Cestitam ministru na najnovijem priznanju u vidi bajoneta, a posebno cestitam generalu Mojsilovicu na prilici da ovakvom ministru, gospodinu, a pre svega vojniku sa zavrsenom najzahtevnijom obukom I to sa najboljim uspehom uruci ovakvo priznanje. Generalu je to sigurno bila najveca cast.
    Ostane samo da sacekamo kada ce I patrijarh Irinej uvideti veliki sopranos ministra Vulina ocuvanju Srbije I Srpstva I dodeliti mu neki orden kao kolegi Malom I predsedniku.

  5. Sram vas bilo „epoletasi“ ili u prevodu „poslusne babe“ koji ne zasluzujete uniformu i zvanje tzv srpskog oficira. Vi stojite u stavu mirno, odlikujete jednog JUL-ovskog dezertera i pripadnika organizovanog kriminala ( „Jovanjica“ ) koji ni vojsku sluzio nije onako kako treba a to ste mu vi licno omogucili da falsifikuje i vojni rok, e, to vec prevazilazi i cast i moral i „ukus“. Nasi casni pretci u grobovima se okrecu od slugenjarstva u kakom se vi tzv „oficiri“ pretvorili. Ja licno ne verujem ovakvoj vojsci a ponajmanje ovakvim ljigavcima u uniformi sa cinovima koje su verovatno poltronstvom zasluzili a to dokazuju svakodnevno ovakvim delovanjem ponizno slugenjarski i poltronskim ponasanjem.

  6. A kad ce dobiti svileni gajtan? Nego koliko je dobio tih bodeza? ipak ima ih vise…

  7. Грешка дневног листа Данас. Овој информацји није место у рублици друштво већ у рублици политика. Јасно је да није потребно образложење.

  8. Veoma je neukusno da se dodeljuju nagrade aktuelnom ministru i to iz maticnog resora.
    Na stranu tetka i stan, JUL, vojska………….
    Degutantno.

  9. Bajonet, deo nevidljivog, sad jos samo da mu diverzanti poklone kilo dinamita, i to je to.

  10. Treba nama opet Crna ruka da su Voja, Apis i Mustafa tu ne bi se sa vojskom sprdali poltroni i dezerteri

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.