Javno-komunalno preduzeće Čistoća tokom proleća realizovaće akciju uređenja grada kako bi se nečistoće nagomilane tokom jesenjih i zimskih meseci uklonile, a naš zajednički životni prostor učinio lepšim i urednijim, saopšteno je iz ovog preduzeća.

U Čistoći kažu da će se ovo preduzeće maksimalno angažovati na uređenju svih delova grada, i poziva građane da se priključe akciji uređenja na teritoriji svoje mesne zajednice.

– Već u utorak, 19. marta, uređivaćemo MZ Omladinski pokret, a građane pozivamo da se tog dana organizuju i očiste prostor oko svojih zgrada, a sakupljeno smeće ostave u kontejnere, koje će naši radnici isprazniti – izjavila je za Danas Milica Vlaisavljević.

Ona je naglasila da će tog dana Čistoća na teritoriji Mesne zajednice Omladinski pokret očistiti staze, ukloniti lišće i korov, kao i manje divlje deponije. Takođe, JKP Čistoća će postaviti velike kontejnere za krupni otpad na sledećim lokacijama – ugao ulica Jovana Hranilovića i Stjepana M. Ljubiše, ugao ulica Bogoboja Atanackovića i Omladinskog pokreta, ugao ulica Omladinskog pokreta i Gagarinove i u Bačkoj ulici, prolaz prema Rumenačkoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari