Zajedno: Gornji Milanovac u avgustu bez vode, a računi kao za olimpijski bazen 1foto EPA-EFE/YAHYA ARHAB

Član Gradkog odbora stranke Zajedno Veljko Alapavlović iz Gornjeg Milanovca saopštio je danas da je od Javnog komunalnog preduzeća u tom gradu dobio račun za potrošenu vodu u avgustu, koju nije imao jer je zbog suše bila proglašena restrikcija vode, kao da je u dvorištu imao „manji olimpijski bazen“.

On je naveo da u avgustu većina građana Gornjeg Milanovca, pa i njegovo domaćinstvo, uglavnom nisu imali vode, a da je na računu koji je dobio navdeno da je potrošio 159 kubika vode, za šta bi trebalo da plati 14.524 dinara.

Prema računima iz prethodnih meseci, koje je Alapavlović dostavio medijima, kada u gradu nije bilo restrikcije vode, njegovo domaćinstvo je trošilo od 2,5 do šest kubika vode mesečno.

Alapavlović dodaje da je račun koji je dobio u avgustu reklamirao i da su mu u Javnom komunalnom preduzeću rekli da je u pitanju greška u očitavanju vodomera, ali da račun mora da plati, što je ocenio kao „bezobrazluk i bahatost lokalne vlasti.

„Ova količina bezobrazluka jasno pokazuje da predstavnike vlasti baš briga za građane Gornjeg Milanovca, ni da li su građani žedni, ni da li mogu da plate svu tu bahatost i bezobrazluk“, naveo je Alapavlović u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari