Zakazivanje lekarskih pregleda preko mobilne aplikacije

Ostavite komentar


    1. Ti Dragana znas da je efikasna, vazi, nije jos ni napravljena.
      Ni telefonom nije sigurno da je zakazano, ni licno, kakv je sugav sistem, a kamoli aplikacijom.
      Idi pojedi bot sendvic sledovanje.

  1. Dobro smisljeno, savrseno.
    Da li ova aplikacije Vazi Samo za Beograd? Da li ce moci da je koriste gradjani iz unutrasnjosti?

  2. Kontraprosuktivno jer vecina starih kojima je najpotrebnija lekarska pomoc ni ne zna sta je app a kamo li da ga koristi. Ni nemaju smartove! Takve gluposti nema ni u EU ali Srbija mora da se istakne pa bilo kako!

  3. Instalirala sam app,pojavi se samo izabrani ginekolog, poslednji pregled je bio prošle godine i novi zakazan preko call centra prošlog meseca,ali kako nema izabranog lekara opšte prakse, a imam godinama istog, a sad na ovoj app ga nema i ne mogu kod opšte prakse ni zakazati na ovaj način, već moram u DZ Obrenovac da lično zakažem jer se na telefon ne javljaju. Mogli bi malo da usavršite još ovu app pa tek onda ju plasirati i da se može bar još jedan član porodice prijaviti putem jednog telefona tj.iste app,npr. da mogu i svom suprugu zakazati pregled kod lekara opšte prakse jer idemo kod istog.

  4. Kakva glupost. Srbija ima najgore zdravstvo u Evropi a nadlezni se igraju sa aplikacijama. Neodgovorni idioti.

  5. Pojedinci koji kritikuju zakazivanje mobilnom aplikacijom mi nisu jasni. Na sva usta hvale mogućnost plaćanja taksija (car:go), računa u restoranima mobilnom aplikacijom, sada im ovo ne valja. Valjda što je ono uveo privatnik, a ovo država.

  6. Zanima me koji sve telefoni podrzavaju ovu aplikaciju,posto imam android(samsung galaxy)i ne mogu da preuzmem aplikaciju jer mi uredjaj nije kompaktibilan.

  7. Extra superiška vrh top ikad. A jel može posredstvom aplikacije bus plusa, win wina, voterfronta ili epsa jkpa?

  8. Nigde u Evropi nema zakazivanja kod svog porodicnog lekara. Ovo je samo modus za korupciju kod kupovine suvisnih softverskih aplikacija od strane Ministarstva zdravlja. Pacijentu je potreban neposredan i human kontakt sa svojim doktorom. Ovo je samo primer trenutno potpune dehumanizacije zdravstvene zastite u Srbiji.

  9. Problem sa aplikacijom je taj što ne radi ispod verzije androida 4.4.

  10. Kontrolni pregled u Kliničkom centru kod doktora prof Radovima Manojlovica

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.