Nadležni za davanje građevinskog zemljišta u zakup Skupštine opštine Veliko Gradište objavili su javni oglas o davanju u zakup na određeno vreme neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini radi postavljanja privremenog objekta putem prikupljanja ponuda.


Opština nudi u zakup lokaciju površine 68 kvadratnih metara u cilju postavljanja privremenog objekta, uslužne delatnosti – otvoreni šank na plaži. Troškove komunalnog uređenja i opremanja lokacije snosi budući zakupac. Lokacija se daje u zakup na period od 5 godina. Početni iznos zakupnine za predmet javnog oglasa iznosi 83 dinara po kvadratu mesečno.

Otvaranje ponuda održaće se dana 27. marta u 11 sati u velikoj sali Skupštine opštine Veliko Gradište. Ukoliko na oglas pristigne jedna ponuda, ista će se uzeti u razmatranje. Ukoliko se na oglas prijave dva ili više učesnika i ponude isti iznos zakupnine, predmetna lokacija će se dati u zakup učesniku koji ponudi kraći rok izgradnje – postavljanja privremenog objekta, odnosno ako su i ponuđeni rokovi izgradnje – postavljanja isti, predmetna lokacija će se dati u zakup učesniku čija ponuda prva pristigne i evidentira se u pisarnici Opštinske uprave opštine Veliko Gradište, ako ispunjava ostale uslove predviđene ovim oglasom. Nepotpune i neblagovremene ponude neće biti uzete u razmatranje. Bliži uslovi koji se tiču javnog oglasa mogu se dobiti na telefon 012/662-124 ili lično u prostorijama Opštinske uprave opštine Veliko Gradište soba broj 41 prvi sprat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari