Žalbu na osuđujuću presudu Simi Spasiću zbog proganjanja niškog novinara Aleksandra Stankova najavilo tužilaštvo, a i Spasić

Ostavite komentar


  1. “Ja još nisam zvanično obavešten o presudi, pa je ne bih komentarisao jer je Tužilaštvo vodilo proces i tražilo kaznu. Drago mi je da je sve privedeno kraju. Spasić je na saslušanju u Tužilaštvu rekao da više neće zvati ni mene, a ni ostale niške novinare, te to vidim kao jedno opšte dobro. Ne bih želeo da se nikom nikada ponovi ono što sam ja doživeo”, kaže Stankov, nekadašnji novinar Južnih vesti. To ne treba vise da radi dobro je sto se zavrsilo na dobro i za dobro kako i treba verujemo da to nikome to ne zelite ono sto se vama desilo to nikome nije prijatno nije ni normalno kako se to i vidi takose to ne radi !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.