Zalihe lekova u državnim apotekama Beograd pri kraju: Prete nestašice, a zaposleni tvrde da su pušteni niz vodu

Ostavite komentar


  1. Pa šta reći će neko to je skok u budućnost.
    Samo dremajte Beogradjani i pustite da vam dodjoši uredjuju grad i odredjuju kako će te živeti.

  2. Izvolte na protest 10.8.u Beogradu, u ime Farmaceutske komore koja cuti kao i lekarska i stomatoloska. Jer ste i vi i oni gradjani koji kupuju lekove u AU Beograd. Lekarski pozdrav za kolege farmaceute.

  3. Takodje se slicno dogadja i u Kraljevu.Gradjani traye svojim potpisima odryavanje referenduma da bi sprecili prodaju dryavnih apoteka.Ysto je dryava pustila dryavne apoteke niy vodu gadjanima nije jasno i traye yvanicno objasnjenje

  4. ..juce nisam podigo lek za pritisak..u 3 apoteke.n.beograd..nema niza leka..sramota

  5. Sve to nabrojano što ste uradili za nas stoku… niste trebali. Par desetina njih se juče-prekjuče ovde sjatilo da se virtuelno vata za gušu da li je Nolo ili Nole, ovi vapaji koji se tiču njihovog zdravlja, zdravlja njihove dece, čak i njihovih kućnih ljubimaca – izgleda da ne zavređuju čak ni komentar, akamoli neki jači akt podrške. Plaćaćemo papreno privatnicima za lekove, kao što već plaćamo preglede, skenere, magnetne rezonance i sve ostalo. Zato što smo stoka maloumna.

Ostavite komentar


Društvo

Da li će policija upotrebiti silu u subotu i čime sve MUP raspolaže? 7

Da li će policija upotrebiti silu u subotu i čime sve MUP raspolaže?

Rok koji su ekološke organizacije dale Vladi Srbije da se donese akt o zabrani eksploatacije litijuma i bora na teritoriji cele Srbije ističe u subotu 10. avgusta. I dok se protesti protiv rudarenja litijuma šire po svim gradovima Srbije, čini se da Vlada uopšte nema nameru da ispuni ovaj zahtev, pa su sve oči javnosti uprte u Beograd i na to šta će organizatori protesta preduzeti tog dana.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.