Zamagljivanje afere Krušik

Ne jenjavaju napadi vlasti i njihovih medija na TV N1 i novinara Miodraga Sovilja zbog pitanja predsedniku Srbije o umešanosti oca ministra policije u trgovinu oružjem

Ostavite komentar


  1. Pa u današnjem “ Danasu “ ministar Lončar demantuje tvrdnju da je kriv novinar . Kaže da je prekomerni rad uzrok što je predsedniku pozlilo . Kome verovati ? Ministru Lončaru ili Suzani ?

  2. Bravo za analizu Tanje Vojtehovski. Jasno je da su svi manipulativni potezi predsednika (dete iz Feketica, pomoc onesvescenom ucesniku TV emisije, pokusaju da se neorimerenom duhovitoscu zaobidje idgovor…) u teoriji jako dobro poznati i ni jedan mu ne ide u prilog.

  3. Ovaj mladi novinar ima našu podršku( moja familija i ja) da nastavi da radi kao do sada. Uvek ga rado slušamo i gledamo jer je profesionalan, pametan i lepo vaspitan

  4. Krušik ne može da se skrembluje. Zato pitanja o aferi Krušik treba nastaviti kao i pisanje o ovoj aferi.
    Neustrašivi, predsednik koji se nikog i ničeg ne boji,ide hrabro 5 na jednog, mora da odgovara i objašnjava ovu aferu, jer se sam podmetnuo u svakom pogledu.
    Nije istina da je došao u predinfraktno stane zbog novinarskog pitanja, možda zbog odgovora a to je već njegov problem.

  5. Previše obaveza, … a koalicioni partneri ćute !!!
    Predlažem da sledeći koji će ići na VMA bude Dačić – čim se otkrije sledeća afera, da i oni daju doprinos zamagljivanju … !!!

  6. Nešto malo objektivnih medija, odmagliće Krušik. I dalje idu tekstovi o aferi i naravno pitanja Predsedniku.

  7. Verovatno je ta Suzana Vasiljević negde pročitala izreku/naslov (beše li to od Bećkovića?) -citat „ubi me prejaka reč“ pa je pomislila da i po njoj „prejako pitanje“ može da ubije -Vučića! i iz brige o predsedniku, osula paljbu na jadnog novinara koji nije nikoga „ubijao“ nego samo ljudski i profesionalno PITAO! Bože dragi koje je to protuve predsednik okupio oko sebe! Osim toga, ako je predsednik toliko osetljiv na jedno jedino pitanje, pa mu ministar bolesti Lončar, pardon valjda ministar zdravlja, postavlja „dijagnozu na daljinu“ da je malte ne AV bio na samrti, a on posle samo dva dana istrča iz bolnice u javnost i na rad, i to bez imalo srama iznosi u najširu javnost, zašto onda, ako je AV kako sam tvrdi „hronično bolestan“ ne odstupi i ode u političku penziju? Biće i njemu bolje i lakše, a nama kao narodu najbolje i najlakše!

    1. Politička penzija za A.V?Pitanje glasi da li se za gaženje i nepoštovanje ustava u normalnom svetu odgovara i ide u zatvor! A g-din predsednik svakim svojim postupkom upravo to radi,naravno sve što nije njegov posao i u svašta se meša samo ne predsednikuje po Ustavu Republike Srbije!

  8. Jeste, brate, meni neki režimski novinari konstantno izazivaju stomačne tegobe. Kako pročitam naslovnu stranu tabloida peristaltika se momentalno ubrza, pa se jasno i glasno čuje, doduše ne baš toliko glasno kao olakašnje koje nastupa nešto malo kasnije, kad se malo izolujem u stranu, da proluftiram pročitano. Stvarno su veoma eksplozivni naslovi.

  9. Ako je moguće da se u listu Danas Krstić više ne naziva analitičarem, Vučićević novinarem i Sarapa voditeljem.
    Ako ih već morate pominjati, dovoljno je reći izvesni ……

  10. Zašto se neko ko nasilno uspostavlja svoju državu, kao što je Izrael, ili ko nasilno uspostavlja svoju vlast u državi, kao što to čini Vučić, čudi da postoje osobe koje ih mrze?

  11. Ma nema šanse da Vucic&Co iz ove i prethodnih velikih plackaskih poduhvata iziđe sa zvezdom na čelu. Ako to ne razume vijaće ga gladni i besni građani dok ga ne stignu.

  12. Od oružja je novac za potkupljivanje i korupciju u drzavnim službama. Najvisi državnifunkcioneri su uništili istu tu državu mesto da je jacaju.

  13. liči na pokušaj preuzimanja, ili propasti i otkupa Krušika, i sopstvene proizvodnje naoružanja

  14. Što više ne spominje Šolaka i „Američku televiziju“? Samo Luksemburšku. Da se nije uplašio?

  15. Moja podrška Miloradu,psavi novinari su oni koji postavljaju prava pitanja a sada nema važnijg pitanja od Krušika.To što vlast ne voli pitanja o Krušiku je zato što niko od njih nema pravi odgovor odnosno neće da prizna da su krali i da kaže kako i koliko.

  16. E, malo sutra ce da je zamagle. Nema povratka, nema opravdanja, gotovo je. Cim padne vlast. Podrska za heroja Obradovica.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.