Zamenik člana Odbora za etiku UB podneo ostavku zbog doktorata Siniše Malog

Ostavite komentar


  1. Svaka cast!!! Ovako casno i eticko postupanje je nesto sto bi trebalo da se podrazumeva, a danas je nazalost izuzetak. Svaka cast!! Cela akademska zajednica treba da se stidi sto su precutno pustili Sarcevica da progura u Narodnoj skupstini degradirajuce zakone kojima legalizuje plagijate diploma, kamo li plagijat doktorata da je dopustiv.

  2. Gospodine Prvanoviću, zameniče člana….ovom javnom izjavom otvorili ste put nastupima u medijima dok bude trajao ovaj cirkus. Kako je krenulo postaviće se i pitanje ima li gospodin Stefanović potvrdu da je pohađao predškolsko vaspitanje. Da li je smešno ili tužno ostavljam svakom licu da sam/sam prosudi.

  3. Ipak ima profesora kojima je ćar iza časti. Respekt gospodinu Slobodanu.

  4. E to je pravi član odbora za etiku, ostale treba raspustiti a njega vratiti

  5. Da li smo, svi mi zajedno, NORMALNI? Ljudi, jeseli svesni da „Odbor za etiku UB“ unistava buducnost nase dece? Ko ce nasoj deci, posle ovoga, uopste priznati bilo koju diplomu i univerzitetsko zvanje bilo gde? Jos jednom: dDa li smo mi normalni i znamo li sta nam rade?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.