Zamenik glavnog urednika magazina Tabloid: Milovan Brkić započeo štrajk glađu u zatvoru

Ostavite komentar


  1. Čovjek je sa razlogom u pritvoru i ne znam šta mu nije jasno.Hteo bi na slobodu a bori se za pravnu državu.Nešto mi tu ne štima.

  2. Juce Brkic, danas Savovic, ko je sledeci novinar koji ce zaglaviti robiju zbog slobode misli i izrazavanja?

  3. Marko
    06. juna 2023. u 11.54

    Čovjek je sa razlogom u pritvoru i ne znam šta mu nije jasno.Hteo bi na slobodu a bori se za pravnu državu.Nešto mi tu ne štima.

    Samo tvoj komentar!

  4. Ако је неко новинар, то му не даје за право да крши закон. Мене би у апсану да сам то урадио. Треба да постанем новинар да бих избегао затвор или казну?

  5. Nece mu nista niti vidi koji vrat ima ko u vola nek malo omrsavi…
    Rijesio da ide na fijetu pa ko bojagi strajkuje glađu…

  6. Ne pustajte ga nego j slicne njemu mu dovedite da se druze.Pravna drzavo reaguj vec jednom.

  7. Да ли неко бележи, памти и сторнира имена ових тужилаца, судија. Кад се власт промени ( а променит ће се ) да им се одузму дипломе и да се никад више не могу запослити на мрсто веће од чистача улица. Наравно да се провери имовинско стање, начин стицања и конфискација.

  8. Za pretnju se odgovarra ja bi mu rebnuo 5 godina apse za primer.

  9. Ovako nije bilo ni u vreme udbe,njegovi ministri mogu da pretlie i baljezgaju sta hoce ali obican narod ne…zasto to rade???rade zato da bi izbe

  10. Pozivate se na demokratske principe zapada. Ali samo kada vam odgovara. Da li i u jednoj zapadnoj demokratiji možete da pozovete na ustanak ubistvo predsednika države…i da tražite svoje pravo na slobodu?! Da li ste vi normalni?! Njegov zamenik je u pravu u jednoj stvari- čovek je bolestan.

  11. Netreba sunce da ogreje tog nasilnika koji poziva mlade ljude na ubistvo a navodno se bori protiv nasilja u LAZU TAMO MU JE MESTO

  12. Da li Vas je bar malo sramota gospodine glavni uredniče Petroviću. Smeta Vam kad grupa gradjana udje i dvorište TV N1, da izraze svoje nezadovoljstvo uredjivačkom politikom, a pokušavate da ovaj narod napravite i slepim i gluvim, a svi su čuli poruke dotičnog. Zbog ovakvog ponašanja nikad nećete pridobiti običan, normalan narod. Razmislite o ovome, nije Srbija samo Beograd, već mnogo šire, što je za vas tesko shvatljivo. Valjda Vam je tolika pamet. Objavite akp imate ….

  13. Ne znam detaljno zakone,ali ne treba mrcvariti čoveka,već što pre mu dati dokument,da krene odbrana da sastavlja svoje. A ne da se ide na to da zdravstveno propadne

  14. Kad oglasni, jesce, to važi za sve, ne samo za dotičnog gospodina.

  15. Tačno u kameru na ekranima je rekao :
    1. Treba klincima dati puške u ruke da reše „ovo“ ;
    2. Treba ući u zgradu gde je AV i otkinuti mu glavu ;
    3. Rekao je : „Jebem ti Angalinu“.
    Dovoljno za bilo koju kvalifikaciju krivičnog dela. Pri čemu je bio nedvosmisleno jasan i glasan u porukama. Bajbok od 2 godine je razumna kazna i nije prevelika. Ako je za uvredu novinaru Ćosiću , urednik lista Informer osudjen na 6 meseci pravosnažno, ovo podstrekavanje na ubistvo, uz pomoć klinaca, je pet puta teže krivično delo. Džabe hrana i prenoćište, super Brkiću, taman da se prevaspitaš u duh demokratije, a i liniju ćeš korigovati nećeš biti tako zadrigao.

  16. Ipak ima boga .Trebao je da gladuje i da ide na pricest pre nego sto preti .Dole nasilje ZIVELA SRBIJA

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.