Zapadni Balkan od danas bez rominga – šta to znači za korisnike mobilne telefonije?

Ostavite komentar


  1. Pa da li je moguće da pišete posebno Kosovo a posebno Srbija? Tužna nam je sudbina sa ljudima kao što ste vi…

  2. Ko je vama dao pravo da priznajete Kosovo i Metohiju kao drzavu? To sto ga pola sveta smatra za drzavu ne iskljucuje drugu polovinu sveta koja ga ne priznaje! I najbitnije, drzava u kojoj bivstvujete ga ne priznaje!

  3. Evo dopuna u Rumuniji je 5e i imas 30gb, 1000min u zemlji i 300min van. Net preko grane je isto vise nego dovoljan. Odrase nam kozu sledja u nasoj srbijici…

  4. probao ja juče poziv prema CG, nešto ispod 4 minuta, skinuto mi je oko 100 dinara, a minuti iz paketa nisu smanjeni. Znači – ništa!

  5. Ne možete vi odrediti da li je Kosovo i Metohija država ili ne. Predano sam vas čitala do sada.

  6. Косово, ма немој. Ко сте ви да издвајате Косово изван граница Србије?

  7. Ljudi,da li ste mormalni?Srbija je Kosovu dala drugi pozivni broj i naravno da se tretira kao druga teritorija.Ili ne znate ili ste zaboravili.I kao sto u Srbiji biva uvek nam je drugi kriv,ovog puta novinari.

  8. Ali sa srpskim brojem nemožeš bez rominga da komuniciraš sa crnogorskim brojeima!! Kako je onda ukinut roming za zemlje Zap. Balkana?

  9. Ovo podrazumeva,da kada odete u bilo koju zemlju Zapadnog Balkana…možete da komunicirate iz te zemlje sa svojima,tj.sa bilo kojom mrežom u Srbiji.Znači,mogu oni da vas zovu,možete vi njih da zovete…a da zovete nekog ko ima broj od tih zemalja….tada vam se skida…tj.ne važe besplatne minute za razgovor i SMS poruke.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.