Na kontrolno-bezbednosnom punktu Rudnica kod Raške, policija je uhapsila četvoricu Novopazaraca zbog osnovane sumnje da su izvršila krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga. U sredu uveče su uhapšeni Enver D.(1968), Hidajet J. (1960), Faruk J.

Na kontrolno-bezbednosnom punktu Rudnica kod Raške, policija je uhapsila četvoricu Novopazaraca zbog osnovane sumnje da su izvršila krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga. U sredu uveče su uhapšeni Enver D.(1968), Hidajet J. (1960), Faruk J. (1984) i Irfan L. (1982), vođe jedne od vodećih organizovanih kriminalnih grupa sa područja Novog Pazara, koja se bavila ovom delatnošću.
U policijskom saopštenju se navodi, da je od njih oduzeto 10 kilograma i 322 grama čistog heroina. Narkotik upakovan u 10 paketa, otkriven je u kamionu barskih registarskih tablica. Od avgusta do kraja oktobra ove godine, uhapšeno je sedam osoba koje su se bavile istom delatnošću za potrebe ove organizovane grupe. Kod njih je pronađeno i oduzeto 1,4 kilograma heroina – navodi se u policijskom saopštenju. U višemesečnoj sinhronizovanoj akciji kriminalističke policije MUP Srbije i Policijske uprave u Kraljevu, uhapšeno je više osoba sa područja Novog Pazara, Raške i Kraljeva, koje su se bavile krijumčarenjem narkotika iz Turske preko Kosova i Metohije, prema centralnoj Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari