Zasavica proglašena specijalnim rezervatom prirode

Ostavite komentar


  1. I u Prirodi se probudilo poverenje u privatno vlasnistvo…!? Jos samo da vlasnici zatraze pomoc Drzave,u zastiti Prirode…a za to je potreban novac,pa moze i iz Budzeta,iako smo privatnici,ponikli u srpskoj privatizaciji,svega i svacega…

  2. Pre dve godone sambposetila Zasavicu ,zalosno je bilo gledati jadne zivotinje na jakom suncu ono jemucenjeada ne govorim o smradu ! Zelim im svu srecu da poboljsaju uslove za zivotinje i prosire turisticku ponudu !

  3. Prirodni rezervat Zasavica se nalazi u Macvi ,u zapadnom delu Srbije.Sa Vojvodinom ima zajednicko samo to sto je uprava parka iz Sremske Mitrovice.Sramota je sto novinar koji je ovo napisao nema osnovno znanje o temi o kojoj pise.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.