Zaštitnik građana o retroaktivnoj naplati poreza frilenserima

Ostavite komentar


  1. Шериф је рекао да морају да плате, зато јер је паметан!

  2. Postovani, ja tek pocinjem sa ovakvom vrstom zarade mesecno zaradjujem oko 200 eura, koji porez trebam da platim i koliko, ako je to onih 50% onda sta reci odoh lepo da se ubijem dzaba sam se mucio da zaradim novac – devize u inostranstvu i donesem iste u Srbiju.
    Osecam se izdano od svoje drzave koja bi da me strelja sa visinom kamate, jer treba da zivim sa 100 eurakada platim porez, sada se dvoumim sta dalje da li da batalim ovo sto sam poceo…

  3. Nema tu sta da se proverava dragi gospodine. Ako je i postojala nedoumica u Poreskoj upravi oko retroaktivne naplate poreza, ona je nestala posle temeljne provere od strane “ best of the best of best “ pravnika ikad, koji je dosao do zakljucka da porez moraju da plate svi, od momenta pronalaska racunaljke, do momenta kada on to potpise. Nema tu sta da se prica, pa zar bi on uradio nesto protiv zakona, pravila i svog naroda. A?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.