Zaštitnik građana: Obaveza društva da se bori protiv svake fašističke ideologije

Ostavite komentar


  1. Opet reciklirane Sasine izjave. Godinama sam u instituciji, nikada nije bilo gore. On ne zna nista, dosli su zamenici koji nista ne znaju i nece ni nauciti, neki ne znaju ni kompjuter da ukljuce. Lose godisnje ocene bez obrazlozenja, strasno. Ne mogu da vratim Sasino i Milosevo vreme, ali ne mogu da verujem da ste vi prestali da istrazujete ZG, a to vam je obaveza jer se bavite vladavinom prava. Vise ni komentare ne objavljujete, a na desetine je poslato. Moje kolege, ja, kolege iz nevladinog sektora i pisane dokaze smo vam dostavljali o nepravilnostima u radu. Sta god je razlog prestanka vaseg objektivnog pisanja, nije vredno. Verujte.

    1. Pa i ne mora nista da zna, dovoljno je da ponavlja mantru, protiv ‘ rasne, nacionalne i verske mrznje’

    2. Ako ste nezadovoljani dajte otkaz, kao vrhunski stručnjaci ne morate za tu bedu od plate da trpite raznorazne neznalice.

  2. Pobogu ljudi zar fašizam nije prevaziđen i pobeđen,ili ćemo malo malo pominjati tu pošast kao da izazivamo njenu reinkarnaciju,to je stvar koja nebi smela da se politizuje i pretvara u politički biznis ali na žalost mislim da se upravo o tome radi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.