Zaštitnik građana prvi put posredovao u slučaju prisilnog iseljenja izvršnog dužnika

Ostavite komentar


  1. Kako je to zaštitnik Pašalic posredovao? Iznosio nameštaj? Pa kako bi drugačije i mogao?

  2. Onomad je zaštitnik vojnim beskucnicima obecavao preseljenje u stanove dostojne za život…Danas „posredovao“ u iseljavanju dužnika da bi se iseljenje sprovelo na dostojanstven nacin…Sta je ovo? Čime se to zaštitnik Pašalic bavi? Pa svim onim sto nije njegov posao, a u svoj posao se ne meša!

    1. I šta bi sa ljudima iz Bristola? Pašalic im pokazivao stanove i na kraju…moša.

  3. Sefe, Vama neprijatelji i ne trebaju. Ovo Vam je takav blam, da nema dalje ili ima…. bruka

  4. Covece, da li si ti uopste normalan. Jel to tvoj posao? O kom dostojanstvu ti pricas kad ljude prinudno iseljavaju? Svako normakan se skloni da ne gleda tudju muku, kada vec ne moze da pomogne. A ti, bez trunke blama, jos se hvalis time? Sramota, ne brukaj se vise.

  5. Nadam se da cete i Vi dostojanstveno napustiti funkciju kojoj niste dorasli. Do te mere ste narusili ugled institucije, brukate se u svakoj emisiji, ne znate posao za koji ste placeni. A nesto ovako skaradno skoro nisam procitala. Sram Vas bilo. Ovim se ponosite, na tudjoj nesreci skupljate poene.

  6. Bolje da nije nikad…..propast od institucije….posreduje u PRINUDNOM ISELJENJU? Pa da li si ti covece normalan? Jel mislis da je do dostojanstva coveku koji je ostao bez doma? Medjunarodna zajednico, strani ambasadori, reagujte, ja sam sokirana, ovo je potpuno bolesno.

  7. Nista bolesnije nisam procitala. A imam 76 godina. Sklonite ovo nakaradno stvorenje, da vise ne glumi zastitnika. I moji omiljeni novinari iz Danasa, ovakve vesti zaista nisu vas nivo. Profesorka Angelina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.