Zaštitnik građana: Utvrditi okolnosti dolaska zaraženog učenika na nastavu

Saopštenje Zaštitnika građana povodom postupka po sopstvenoj inicijativi

Ostavite komentar


  1. Odgovornost roditelja apsolutno ali isto tako i ministra a i kriznog staba jer sve se prebacuje na roditelje kao jedine krivce.Zar nije ministar taj koji nam je govorio da ce biti bezbedno i jos mnogo toga e sada neka i on preuzme odgovornost kao i krizni stab.I najbolji priekti planovi uvek se nadje neko da svesno ili ne svesno zezne a u ovom slucaju nema zezanja sa decom.Crv celu jabuku za….Pa tako ministre ko da zivis u nekoj bajci gde je sve idealno izadji iz bajke i preuzmi odgovornost i ovo sada ne lici ni malo na skolu bar da sacuvamo decu bice vremena za ucenja ne srljaj ministre jer za dva dana dva slucaja.

    1. Da li je Zaštitnik građana prethodno utvrđivao okolnosti pod kojima su njegovi zaposleni dolazili na posao zaraženi koronom, što bi mu dalo iole moralnog kredibiliteta da nekog drugog kontroliše?

  2. Bravo! Zastitniče, zašto ne prestanete sa ovakvim saopštenjima i obavestite javnost šta ste uradili u svim onim postupcima koje ste pokrenuli kada ste „saznali iz medija“? Gradjani očekuju u medijima da pročitaju šta je uradjeno, ako je bilo šta uradjeno, u slučaju Obradovic, u slučaju bakljade po krovovima u vreme vanrednog stanja, u slučaju prebijanja demonstranata ispred Skupptine… Novinari, javnost ima pravo da zna sve to!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.