Zbog čega avioni nadleću centar Beograda?

Ostavite komentar


  1. Ово је апсолутни криминал од стране државе, да се задовољи его неколико нарциса и будала доводи се цео Београд у велику опасност да се деси несрећа. А колико су српски пилоти изучени и спретни са десетак часова летења годишње могу да замислим. Молите се Богу да не ништа не деси. Ово би у једној цивлизованој држави било немогуће.

  2. Bespotrebno maltretiranje usiju gradjana. Zaista neprijatnost koja terorise culo sluha svih nas.

  3. Nadleću, jer je Boris pre 15 godina, e da bi se dodvorio vojsci, premestio promociju kadeta iz kasarne, gde joj je i mesto, u centar grada, ispred Skupštine.

  4. Nadletali su i juce. 3 dana maltretiranja gradjana, pogotovu jer lete jako nisko. Izuzetno neprijatan osecaj.

  5. Zašto samo vojnici imaju tu privilegiju?
    Zašto ne slavimo novu generaciju lekara, agronoma, fizičara, arheologa???

  6. Ovo je nečuven bezobrazluk. Još jedna u nizu gluposti šarlatana koji se igraju države. Sjašite kompleksaši

  7. Da li je realno da se vezbe ovog tipa izvode iznad centra grada?! Sta, ako budu vezbali iznad nenaseljenih mesta, nece potrefiti rutu za dan kada je zakazan dogadjaj? Da li je neko razmisljao o bolnicama i porodilistima koje nadlecu avioni? O deci i starima, o osobama sa posebnim potrebama, o zivotinjama? Potpuno odsustvo svesti!

  8. Koliko se goriva i drugih resursa potroši za taj događaj, moglo je sagraditi neki vrtić, izlečiti neko bolesno dete, ili uraditi neku drugu korisnu stvar. Vlasta je sasvim sigurno izgubila tlo po nogama.

  9. Komarci urnišu, od ambrozije se ugušismo, zagađenje u bgd konstantno, al bitno da drndaju 3 dana sa tih 5 skalamerija dok se neka ne sruši

  10. Sudeći po komentarima mnogi bi umesto Srpskih aviona radije da nad Beogradom lete NATO avioni koji bacaju bombe. Ko nas kleo dangubio nije.

  11. Da li je moguće da vam toliko smeta vojska.
    Prelet preko grada nije nikakva novina, al problem je ako ide iznad kruga dvojke.

  12. Potpuno se slažem sa Anom i Mimi. Dodala bih da treba pokrenuti inicijativu da vežbanje bude na nekom drugom, prikladnijem mestu. Ako promocija baš mora da bude u centru, trening valjda ne mora!

  13. Bas mi je cudno da avioni i helikopteri prelecu centar grada,bas zbog bezbednosti da ne dodje do katastrofe,ali izgleda da je reklama vaznija od bezbednosti.

  14. Aman, zasto pravite buku i spektakl??? Em je sa tim starudijama ugrozen i zivot tih mucenika u njima, em sto je jos opasnije, moze nesto, ne daj Boze da krene po zlu i da se sruse na neki trg ili u neku zgradu!!! Pa zar nemate ni malo obzira? Zar stalno morate da se reklamirate? Nisu vam dovoljni drzavni mediji? Letite nad nenaseljenim prostorima…

  15. Logicno ne bi li neki pao na naseljeni deo grada….Ili pokazivanje moci pred ogledalom jer drugde se ne sme…

  16. Pita me dete od osam god. Tata jel su ovo ratni helihopteri? Zasto stalno lete? Jel smo mi u ratu s nekim?

  17. Svake godine nepotrebno maltretiranje gradjana koji u centru zive! Ima li neko normalan da se zauzme za pravo ovih stanovnika na mir i mogucnost odmora ,?! Oni su stalne zrtve svih „dogadjanja“, od javnog doceka n. godine pa nadalje…

  18. nadletanje grada i ta manifestacija u centru grada treba premestiti u kasarnu na dedinju gde joj je i mesto ,

  19. Pa i treba da lete svaki dan po svojoj zemlji. Nismo zaboravili godine kada nismo imali ni kapi avio goriva a.to jr bilo vreme zutih promena.

  20. Samo neka lete izgledaju divno.
    P.s. mogli bi i neki krug preko Belih voda da malo uživamo i mi. Poz uz pesmu hej vojnici vazduhoplovci……

  21. Kukavna vojska od par hiljada vojnika, sa slugeranjskom vrhuskom klimoglavaca, ne moze imati moje postovanje. Pogotovo vazduhoplovci, koji su se desetlecima sepurili u paradnim uniformama i dobijali stanove i sve ostale privilegije, da bi onda kada je dosao trenutak da zaista brane nebo otadzbine skoro svi odreda, osim par izuzetaka koji su imali toliko casti da uzlete i nazalost uglavnom platili svojim zivotima, uzeli da kukumavce kako nemaju goriva i opreme itd. itd. i kako ustvari ne mogu nista da urade. A ta situacija nije nastala preko noci, ali su cutali kao zaliveni dok je bilo privilegija da se krckaju. Prema tome, ovo jeste samo jedno maltretiranje naroda, a vojna vrhuska su sve sami Potemkini koji se prikazivanjem ovih raspalih kanti koje ni za sta ne sluze samo dodvorava svome gospodaru.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.