Zašto državne institucije dokupljuju žestoka alkoholna pića?

Ostavite komentar


  1. Resenje i izvor svih problema je na dno flase (citiram simpsonove iz taverne kod moa, sto je ovde stvarnost)

  2. i vaša i njihova je smešna… Smislite nešto ozvbiljnije molim vas sve…

  3. Alkoholna pica koja se sluze u drzavnm ustanovama su oslobodjena poreza i akciya.Zato nije retkost da sluzbenici narucuju flase pica koje odnose kuci!

  4. Zafalilo nekom para i taj neko izvši nabavku za lepu okruglu cifru od 10.000€, što je, narodski računano, 1,2 miliona din. Piće može i da se preproda i eto dodatne zarade. Svima dobro, osim onima koji to plaćaju. Nama.

  5. Kupuju zato što im se može, zato što im je to narod svojevoljno omogućio, zato što im je ovo jedinstvena prilika da žive i uživaju kako nikada do sada nisu živeli i uživali.

  6. Drzava radi sve za dobrobit svog dobrog naroda.Ide zima,alkohol dobro zagreje i obrljavi kada treba,a trebace.Nije nam receno da li ce nam kaciti na vrata,kao vitamine ili ce deliti po ambulantama,dobro ide uz bensedin i sl supstance kaze Vulin,čuo od ovih sa Egzita.

  7. Pa dajte malo i nama da lakše podnesemo što trpimo vas nesposobne i pijane?

  8. Sta to znaci?Znaci da ljudi zaposleni u javnim institucijama locu u radno vreme.Jednostavno i jasno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.