Zašto i dalje bacamo petarde: Uživanje u slavlju ili sebičnost na delu?

Ostavite komentar


  1. Nedostatak drzave i telegencije. Da je za Novu godinu, pa i da prezivimo. Nego od svetog Nikole do svetog Save. Posebno svece vole da slave eksplozijama. Uzdrmaju im tu jednu sivu celiju. Godinama za Novu godinu i Badnje vece sedim kod kuce sa psom, nek se gilipteri zabavljaju.

  2. U Austriji su odustali od vatrometa i zbog zastite zivotne sredine.Nasi jos nisu shvatili da i to zagadjuje ionako zagadjen vazduh.

  3. E, dragi moji, kad psi se tresu od petardi i kijaju, dahcu i kaslju od izduvnih gasova, sta ostaje maloj deci i nama 65 plus ?

  4. Sigurno, bolje biti sam sa psom nego se trzati od preglasnih, neocekivanih neprirodnih zvukova petardi. Osecam se bespomocnom.

  5. Zašto sam ove godine bacao. A prije nisam . Zbog stalnog i konstantng maltretiranja tokom godine od strane komšija i njihovih potomaka preko Drine Zbog maltretiranja od strane ljudi kojima se ne može dokazati da postoji neko ko drugačije politički misli od njih Ono čisto sam im pokazao koliko je njihova kultura lažna dok ja slušam Bitlise a oni neku sisatu radiprcajku .Nije u redu , znam ali to je bio moj jedini način da izrazim bunt protiv svega što mi se dešava u ovoj banana „slobodnoj „državi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.