Zašto je ministarka zdravlja produžila radni vek čelniku UKC u Nišu?

Ostavite komentar


  1. Pa i Grujičićka bi u skladu sa zakonom trebalo 30. septembra 2024. da postane penzionerka. Pokušava da joj ovo bude pokrivalica za njen dalji ostanak na Medicinskim fakultetu i nakon tog roka.

  2. Ministarka mu produžava radni vek jer je član SNS. To što je to suprotno Zakonu, nema veze. Ni Vučić ne poštuje Ustav, pa šta?

  3. Кажу да је министарка велики стручњак у свом послу. Добар стручњак неће оставити свој посао да би се бавио политиком. Министарка није урдила ништа за здравство осим за себе. Све је урушила. Данас прича једно сутра друго а трећег дана уради све наопако.

  4. Kriminal u zdravstvu, ali prof. Dr Milic ne moze kao jedinka da se izbori sa lopovima. Mala bara mnogo krokodila.

  5. SNS kaljuga u kojoj plivaju ova stvorenja u zdravstvu je mala ali je borba za privilegije i pare velika.

  6. Ocito je odluka donesena radi licnih interesa …kako za prisica tako i za grujicku.Sns sekta je i dalje bahata gleda sopstvene interese tako da su potrebe pacijenata zanemarene .Zdrvstvo je u rasulu pacijente salju u privatne klinike i uzimaju pare i to dobre a kvalitet lecenja je mizeran .

  7. Ne bih ništa dodala i oduzela izjavi dr Milica. Da je vd direktor bio toliko dobar mogli su da mu promene status? Da li ni onda bio toliko poslusan?

  8. Ђаво не долази сам они га траже,поз за ДР МИЛИЋА.

  9. Puno poštovanje dr Miliću.
    Gospođa ministarka zdravlja često nastupa arogantno, tako da ne znam kako je to poželjna osobina jednog medicinskog radnika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.