Zašto je nabavka vozila za policiju bila “tajna”

Ostavite komentar


  1. Zašto je nabavka vozila za policiju bila tajna? Pa bar na to pitnje je odgovor veoma jednostavan. Neko je, verovatno, morao da se dobro "ogrebe" za sebe ili za svoju stranku ili po šemi pola/pola. Ne tvrde mediji u EU džabe da srpski političari spadaju u red najkoruptnijih u svetu. Pošto stranci očigledno ne znaju srpsku izreku da "riba smrdi od glave", bilo bi lepo kada bi novinari najzad otkrili o kojoj se "glavi" radi kod nas! O onoj za koju mnogi Srbi sumnjaju, o nekom rođaku te "glave" ili o nekom trećem?

  2. Da li gospodin Milosav Miličković misli da smo svi budale i da može svakakvu glupost ili laž da nam servira i mi odmah pomislimo, pametan čovek, samo istinu govori. Znači sledeće, MUP kupi štampače i ima garanciju dve godine. Posle dve godine, pokvari se neki štampač, MUP prijavi kvar prodavcu i napomene mu da je koristio samo originalne tonere. Prodavac prihvati taj podatak i produži garanciju još recimo godinu dana i besplatno izvrši popravku. Što bi rekao naš narod, vidi da li se kopčam na leđima?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.