Zašto je Novi Pazar postao Vuhan?

Suada Gicić Skenderi, ginekološkinja, demantuje v. d. direktora Opšte bolnice u Novom Pazaru

Ostavite komentar


  1. Ono sto je oblezezilo drugu polovinu juna bili su veliki broj obolelih,smrtni ishidi oboljevanja i -ćutanje. E to cutanje je gradjanima stvaralo nezapamcenu paniku,stvoren je prostor za poluinformacije na drustvenim mrezama. Zavladao je strah. Odjednom niko vise „niie nadlezan“ da da osnovne informacije 😮 broju zarazenih,broju umrlih. Da,cutao je direktor bolnice,cutao je i direktor zavoda za javno zdravlje… Ali,cutali ste i Vi,gospodjo Skenderi i sve vaše kolege. Gde ste tada bili,da pokusate da spasite sto se spasti moglo. Zasto tada niste ustali i kazali gradjanima sta se desava? A unali ste,bili ste na izvoru informacija,na licu mesta. Zar se svi vi lekari ne isecate bar malo neprijatno sto ste tada zabili glavu u pesak?Sad je svejedno, Mahmutovic ili neko drugi, to nece popraviti minulo,ono sto se dogodilo ljudima ovog grada.

  2. Ima dosta istine u ovom obracanju dr Gicic ali problem je sto su ovih 37 specijalista izmanipulisani od strane Zukorlica koji odavno „merka“ opstu bolnicu kao instituciju gde bi da postavi svoj kadar, zato ovaj apel i nema veliki odjek kod gradjana Novog Pazara koji su odavno „procitali“ bivseg muftiju a sadasnjeg politicara !

    1. Pa strašno srami se. Doktorka je opisala realno stanje u našim bolnicama. Ne znam cemu vise prozivka partijam.
      Kao gradjani Novog Pazara svi bi trebali da ustanemo i podrzimo lekare u ovoj borbi.

  3. 2012 godine je moj otac zahvaljujuci Vama doziveo najtežu smrt! Mama je satima zvala bolnicu gde se niko ne javlja! Dobro ga je moj brat u taksiju kada je vec bio skoro mrtav! Mogu samo napisati reci uzasa za tu ustanovu,nemarnosti,nehigijena se oseti i vidi svuda! Bez daljnjih komentara cu ostati jer ako nastavim mislim a i ubedjen sam da ce biti zatvorena za uvek!

  4. Doktorka, ti znas da dobro da iza ovoga stoji Rasim Ljajic. Rasim Ljajic daje ostavku a ne ovaj.

  5. Zdravstvo u Srbiji je katastrofalno! Pandemija je dokazala, da ako se ne ulaže u zaštitne resurse i ne modernizuje zdravstvo , nestaće Srbi!
    Isto moram reći da su lekari prvi put radili bez mita i ucene pacijenata! Sada su shvatili ozbiljno svoju profesiju i treba da sd bune i traže bolje uslove! Corona ima i pozitivnih strana, nažalost!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.