Hrvatska policija objasnila: Zašto je priveden Sergej Trifunović?

Ostavite komentar


  1. Toliko smo slični narodi, ali baš je u pitanju prokletstvo malih razlika. Tužno i strašno.

  2. Kojim pravom država čiji državljanin nisi, može da te uhaspi zbog bilo čega što si pisao na društvenoj mreži ?! da li je ovo moguće ?! Razumem da mogu da ti uskrate ulazak, vrate te kući, ali da te puste da uđeš i onda uhapse za verbalni delikt ?! molim nekog pravnika da razjasni ovo.

  3. To nije verbalan delikt to je vređanje i zato mora odgovarati .Vidi se koliko smo zaostali pa i za HR .Tako vređati tuđu policiju i njihove majke je slika našek kulturnog stava .Svagdje u normalnom svetu pas ne smije biti nevezan ,to može biti samo kod nas.

  4. Očekujemo obraćanje Vučića na ovo temu i hitnu akciju Republike Srbiji na zaštiti prava Trifunović Sergeja.

  5. Ovde je sada stvarno pravno pitanje. Sto mu ne zabranise ulaz ili ga namerno pustili da ga pritvore.
    Pazi on u principu nije nista slagao, ustasluk je to ali batali vise. Pusti ih. Oni su u svom jadu. 1/4 drzave otislo za Irsku i 1/4 za Nemacku ostali starci i sirotinja. Srbe proterali. Eto sada lepa nasa je nasa ali prazna ali ipak je lepa nasa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.