Zašto je važno ne čekati idealnu vakcinu ili odlagati vakcinisanje?

Vakcinacija u trci sa mutacijama

Ostavite komentar


    1. E pa doktore stani malo i razmisli ; jesi li ti doktor ili trgovac vakcinama!? Duga priča ukratko , svi sve moraju vakcinisati , a oni koji to neće , teško li ga njima!!!

  1. Pa sto su se onda vakcinisali??? Cekamo zadnju vakcinu pa lepo jednom to zavrsis a ne kao da nam ne daj boze Mikrosoft pravi vakcine malo malo pa major update. Zato sam presao na linux.

  2. Sve bi to bilo OK da zivimo u balonu… Ali, sta vredi sto ce mo se svi vakcinisati ako se u okruzenju niko ne vakcinise. Bolje bi bilo da su vakcinisali samo ugrozene grupe, a zatim lagerovali vakcine za masovnu vakcinaciju u najkracem periodu kada krene i u okolnim zemlama.

    1. sto tvrde farmaceutske kuce, iako si vakcinisan mozes dalje prenositi virus?!??? Onda, cemu svrha?!??

Ostavite komentar


Društvo

Dačić: Broj ilegalnih prelazaka granice Srbije opao za više od 60 odsto 10

Dačić: Broj ilegalnih prelazaka granice Srbije opao za više od 60 odsto

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je danas u Berlinu, na 10. Ministarskom sastanku Samita Zapadni Balkan u okviru "Berlinskog procesa" saradnje, rekao da su pojačane mere Srbije dovele do znatnog smanjenja i usporavanja iregularne migracije i krijumčarenju migranata preko njene teritorije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.