Zašto Krizni štab još uvek ne donosi nove mere iako broj novoobolelih svakodnevno raste?

Politika diktira borbu protiv virusa

Ostavite komentar


  1. moraju da aminuju školsku godinu da se ide normalno pa će posle toga da zavode mere.

  2. Očigledno je da u klupama tzv. „kriznog štaba“ sede veoma loši đaci koji nisu ništa naučili tokom proteklih godinu ipo dana svakodnevnih časova iz epidemiologije korone. Ili možda imaju neki lični interes? Treće nema.

  3. Verovatno „Nekom“ odgovara da se epidemija razbukta u vreme izbora iduće godine. Tada su manipulacije mnogo lakše izvodljive.

  4. Ako ima 10 – 20 procenata gradjana koji su protiv vakcine, to mu dodje oko 80 – 90
    koji su za, a stvarna cifra vakcinisanih je mnogo mnogo manja. Mnogo lazu svi

  5. E moj Zujovicu,ljudi su ogorceni,ne veruju takvima kao sto si ti,Kon i ostala klapa! Preko 50% je protiv vakcinacije i gde su vam toliki zarazeni? Izmisljate neke brojke i igrate predstavu,gubitnici jedni!

  6. čekaj da prođu festivali, svadbe itd. letovanja završila, narod se iscedio… mada, mi smo samo delić sistema dve porodice koje kontrolišu sve

  7. Protiv “obavezne vakcinacije“. Neka svako ima pravo na izbor , pogotovo sto niko ne garantuje da je nesto potpuno bezbedno, zaista.

  8. „…građanima koji su protiv vakcina, a kojih ima između 10 i 20 odsto…“
    Koliko ja znam,taj broj je između 50 i 55% stanovništva.Po Žujoviću u Srbiji je već vakcinisano 80 do 90%,a zapravo je većina protiv vakcinacije!

  9. Da li neko od lekara ima podatke o posledicama bolesti kovid 19? Ne mislim na neposredne posledice, tj. produžen kovid, nego na dugoročne, koje su, posle godinu i po dana kod pacijenata sa početka pandemije, sigurno već vidljive i merljive. Da li neko u svetu prati pacijente bez obzira na težinu kliničke slike? I šta se dešava sa vakcinisanima? Zar je teško u okviru podataka koje kovid ambulante šalju svakodnevno reći koliko je vakcinisanih i kojima vakcinama su pelcovani? I zašto mogu da znam koliko ima zaraženih po gradovima i selima Nemačke, Grčke ili Makedonije a ne mogu da znam koliko ih svakog dana ima u gradovima i opštinama Srbije?

  10. Radim u vrticu,situacija je sledeca:
    Dece nikad vise! Pola radne snage radi,pola na odmoru. Deca spojena u sobama. Broj dece po sobi 25-30. Socijalna distanca-nemoguca. Klime uključujemo,mada su zabranjene. Deca se razboljevaju od milion drugih virusa,svi ih se plašimo. Na poslu ne smem kinuti.

  11. Danas sam citala objavu eminent strucnjaka Kona
    Dopustili beer fest koncerte Grcku Cg skupove sta ste ocekivala
    Sramota Prijavicu se sam za zatvor ali ovaj teror trpeti NECU

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.