Zašto poznati maratonci prozivaju sportistu koji je trčao humanitarni maraton kroz pustinju Maroka za lečenje dečaka iz Niša?

Ostavite komentar


  1. Lik je lažov i prevarant. Nikad, nigde nije trčao neku registrovanu trku ili distancu, već uvek te nekakve svoje „distance“. Ja sam ga primetio sa nekim trčanjem od 8 dana od Beograda do Atine, u humanitarne svrhe. Potpuna budalaština. Nit je ko nešto merio, ima po par slika iz različitih mesta u Srbiji i Grčkoj i onda kao kraj – poliva se vodom na Akropolju. Takođe, i u Atinu je trčao u humanitarne svrhe. Nit se zna za koga, niti na koji broj SMS ili šta već, a taj novac ili neku potvrdu tog novca niko nikad nije video. Lik je provereno prevarant.

  2. Nema teorije da je to pretrčao. Kao što je neko u tekstu naveo – samopromocija, ništa više

  3. Sujeto, mnogo si teška! Zašto se vi, ultramaratonci, niste iscimali da pomognete. Sada ste se javili, i to da kritikujete.

  4. Sakupljen je novac za dete, samo je to bitno. Ultramaratonci i komentatori, zašto vi niste pomogli?

  5. Naravno da nije trcao nego se i vozio. Svako ko je pretrcao bar 1 maraton zna o cemu se radi. Ovde je samo problem sto laze i ne priznaje. Da kaze,jeste,vozio sam se-niko mu ne bi zamerio. Ovako vredja ljude koji u nogama imaju koliko on nece za zivota a i one koji nista o trcanju ne znaju. P.s. zasto nije uplatio tih 5000e odmah za dete nego se izreklamirao. Podrska za sve trkace.

  6. Vidi kako „Mariju“ vredja istina
    Ko kaze „Marija“da nismo pomogli? Nismo se samo promovisali

  7. Ne vređa me istina, već sujeta. Ovde istina uopšte nije bitna, mogao je da se teleportuje što se mene tiče. Sakupljeno je 60 hiljada evra za lečenje. Koliko su ultramaratonci sakupili? (Tamara, lična imena se ne pišu pod navodicima, barem ne morate moje da pišete)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.