Zašto predstavnici vlasti najviše gostuju u medijima sa najopskurnijim sadržajem

Sagovornici Danasa tvrde da državni zvaničnici idu samo tamo gde nema kritike

Ostavite komentar


  1. Kakvi su vam to argumenti u državi u kojoj se jedna najobičnija bitanga i ljudski ološ nametnuo svima? Vi se dodatno iživljavate nad nesrećom ovog naroda!

  2. Srbija je tzv. hibridna demokratija slična Rusiji, nešto bolja od Kine, Venecuele i Belorusije. Mediji u rukama vladajuće koalicije su mnogo brojniji i imaju širi domet. EU zasada to toleriše iz straha prema potpunom okretanju Srbije prema Kini i Rusiji. Sve će da se raspadne uz sledeću finansijsku krizu, koja će ponovo biti pokrenuta krizom nekretnina. Živi bili pa vidjeli.

  3. To je prirodno okruženje, ti ljudi ne mogu da žive u okruženju različitosti, razmišljanja i demokratske diskusije. Oni su deo bezlične mase koja jedino ume da se klanja i ponavlja misli Vrhovnog Idiota i Glupaka.

  4. Zašto ne objavljujete komentare. Sramite se svoje demokratije! Ali i bez vas će srpski dobri i normalan narod pobediti ovu sotonsku vlast, čiji ste i vi prikrivena vojska! Danas na strani Vučića, to nije nekad bilo zamislivo!

  5. Apsolutno se slažem sa svime što su rekli sagovornici. To ponašanje ove vlasti sam uvek kritikovao. Kulturno unazađuju ovaj narod, a ni pre njih nismo bili na nekom naročitom nivou. Jedina stvar sa kojom se ne slažem je priča o nekakvim nezavisnim medijima. Da se ne lažemo, u Srbiji nema takvih, ima samo navijača jednih i drugih. Danas je nešto najbliže tome, kao i RTS. RTS je isticao dobre strane vlasti, a prećutkivao loše, dok opoziciju ni ne pominje, takoreći, barem ne do skora. List Danas ističe loše stvari vlasti, prećutkuje dobre, a kod opozicije radi orbuto.

  6. Reci ne postoje vise koje mogu da opisu stanje nacije i kriminal koji eksploatise glupost i neznanje ovog naroda ovo je nezamoslivo za coveka koji ima sposobnost da racionalnobrazmislja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.