Zašto se u Evropi i dalje pomera sat?

Letnje računanje vremena ove godine počelo 26. marta

Ostavite komentar


  1. Zato što i treba da se pomera ako već hoćete da ukinete, ukinite zimsko pomeranje vremena

  2. @sinsa zimsko vrema je realno vreme – a pomeranje ne donosi ama bas nikakvu korist

  3. Letnje vreme je jedino primereno nasem podneblju, ako se nesto ukida treba ukinuti zimsko.

  4. Da se ja pitam, ja bih svake noci vracao sat unazad, i to ne jedan, nego dva sata. Ako „njemu“ radni dan traje 25 sati, nama mora bar 26, inace sve propade.

  5. Zato što su evropski vlastodršci jedna kriminalna bulumenta koja slepo sluša američkog gazdu.

  6. И то је још један у низу механизама за слуђивање народа. Уместо да поставе сат према природном стању они нагађају је ли неко за ово или оно. Нема шта да се бира, време је одредила природа а ми можемо да бирамо када ћемо започети свој радни дан!

  7. Zašto se u Evropi i dalje pomera sat? Da bi birokratija pokazala da bez njene regulative ni vreme ne bi radilo pravilno.

  8. Za ove na zapadu je zimsko vreme bolje, jer kod njih se leti vidi do 22:30h a za nas na (jugo)istoku je naravno bolje letnjo računanje jer nam zimsko ne odgovara da je u 16:30 već mrak.

  9. Prosto
    Nesposobni su da se Dogovore oko Najsitnijeg Problema
    A o velikim da i ne Govorimo

  10. Zato što se uvek nađe par idiota koji kažu da je tako bolje,a ostale budale ga slede. Zimsko vreme je „normalno“ i prirodno ali uvek je neko pametniji od prirode.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.