Zašto samo roditelji đaka u osnovnim školama mogu da se žale na rad nastavnika, ali ne i u srednjim?

Ostavite komentar


  1. Pod hitno brisati ovu nebuloze od člana. Ministarstvo radi protiv prosvetnih radnika. Organizovati protest i štrajk svih radnika u osnovnim školama.

  2. Шта ће се десити ако неко ко није стручан нахушка родитеље на оног који је стручан?Лече своје комплексе преко родитеља?Оштећени наставник би морао имати право на одштету,нарушавање угледа и душевну бол.

  3. Ljudi već odlaze iz prosvete .Ne radi se o platama već upravo o ovim stvarima koje nemaju veze sa mozgom .Oni koji i ostanu u školama davaće sve petice ,a mozgovi će ostati prazni !To se već događaj !

  4. Зло се надвило над Србијом !
    Хоће да понижавају најобразованији кадар који није дошао са приватних и партијских факултета .Зашто нема штрајка ?

  5. Smešno. Glupo. Da roditelj, nestručan, ocenjuje nastavnika. A i čemu to? Reci detetu da nauči gradivo pa će ti svaki nastavnik biti dobar.

  6. Ovo je jedna naobicnija glupost,ministarko srami se,i skloni vise iz nasih zivota,jer sve sto si radila,upropastila si nase zivote,ovo je atak na obrazovanje,prosvetu i nama drage ljude,koji ovo ne zadluzuju,ucitelje i nastavnike,srami te se!Ministarko 100g ,ste na vlasti!

  7. Pravilnik nije u interesu roditelja, pre svega. Evo i zašto. I do sada je roditelj mogao da uputi primedbu na rad nastavnika i stručnog saradnika, školi ili prosvetnoj inspekciji. Ako uputi primedbu školi, tp se rešavalo relativno brzo. Najčešće se u vezi sa ovim aktiviraju pedagog i psiholog. Sa ovim Pravilnikom i definisanom procedurom primedbe roditelja se mogu vući duži vremensi period, nažalost

  8. Najboljebda roditelji.podele deci ocene i diplome i da deca uopste ne idu u skolu,nije im potrebna kad imaju roditelje koji sve znaju

  9. Предлажем да на почетку школске године родитељи попуне анкету жељених оцена за своје дете.И проблем решен.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.