Zašto su ljuti prosvetni radnici iako je najavljeno da će dobiti po 10.000 dinara?

Ostavite komentar


  1. zato što su glasali kao i većina ovog naroda kojima je očigledno super u „Litijumskom dobu“ jedne Zvončice?

  2. Ako se mi ne borimo za nasa prava niko nece. Mi to mozemo!

  3. Prosvetni radnici koji se dvoume da li u borbu za svoja prava – najveći su problem. I dok bude onih koji misle da će neko drugi da se izbori za njihova prava ili čekaju milostinju od vlasti -ko će takve učitelje i profesore poštovati? ? I čemu uče decu takvim ponašanjem ? Da ćute i budu podanici a ne misleće osobe?!

  4. Digni GLAVU, PROSVETO, poštujte sebe,da bi vas drugi poštovali!!!! Zar ne vidite da vas država srozala ispod dna, urušila vam autoritet,ponizila vas i vaše diplome…Pa zar niste sposobni da se izborite za status koji zaslužujete,da izadjete iz bede,da normalno živite i vi i vaša deca….POKRENITE SE…

  5. Kada pogledam većinu mojih kolega, pomislim da je dobro što nam i ovoliko daju, jer bi oni ćutali i radili isto i za duplo manje para.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.